Prima Pagina Apple iPhone 5 si iOS 5 ar putea fi prezentate pe 5 octombrie

iPhone 5 si iOS 5 ar putea fi prezentate pe 5 octombrie

     Saptamana aceasta am avut parte de tot felul de informatii in legatura cu lansarea iPhone 5 si iOS 5 insa din pacate nu am avut informatii despre conferinta de prezentare a noilor produse. Cei de la pocketgamer sustin ca au informatii exclusive in legatura cu data conferintei de prezentare a iOS 5 si iPhone 5 care ar putea avea loc pe data de 5 octombrie. Ei sustin ca informatiile vin de la o sursa din interiorul companiei Apple si sincer sa fiu data poate fi reala avand in vedere ca suntem la jumatatea lunii septembrie si compania din Cupertino nu a trimis inca invitatii pentru eveniment.

In the sort of hush-hush operation whereby we’d have to kill you etc etc, it seems that Apple is gearing up for a slightly earlier than previously expected iPhone 5 launch. Our inside source says there will be a press conference announcing the new hardware on October 5th, with retail release occurring a week later. The symbolism works well too: iPhone 5, iOS 5, October 5.

     O prezentare pe 5 octombrie si o lansare le 14/15 octombrie, asa cum sustine presedintele France Telecom, s-ar potrivi perfect cu timeline-ul lansarii tabletei iPad 2 din luna martie. Din pacate Apple amana foarte mult aceasta prezentare foarte asteptata dar acum se pare ca incet incet ne apropiem de date sigure atat pentru prezentare cat si pentru lansare. Teoretic ar trebui sa avem iPhone 5 in magazine pe data de 15 octombrie insa practic doar Apple stie cum isi organizeaza lansarile, oricum tineti minte atat: 5 octombrie pentru conferinta si 14/15 octombrie pentru lansare.

 • Soulyd

  Eu zic ca nici acesta nu este sigur ( cand ne apropiem de o data spusa de saptamana trecuta atunci saptama aceasta se mai adauga inca o saptamana, saptamana viitoare mai adauga inca o saptamana, si asa in continuare….. asa este cu zvonurile, deci eu nu sunt sigur ca acesta este reala ), lansarea din 14/15 se pare oficial, dar nici acesta nu este atat de sigur…

 • mada

  Daca va fi lansat in 15 octombrie,cand il gasim in magazinele din Europa?Noiembrie?

 • Tot pe 15 in unele tari.

 • Soulyd

  In Franta, Germania, Anglia ( acestea sunt unele tari din Europa unde va fi lansat in prim val…. la noi undeva in Noiembrii sau Decembrie, depinde cand va fi lansata in magazine din tarile in care vor fi lansat de prima!

 • diner

  am facut eu (printr-un prieten din franta) un fel de precomanda. Apare pe 15 oct in Fr (la Orange) si se poate lua numai pe abonament. Un pret aprox la un abon de 40euro pe luna: 300-350 euro.

 • Imi poti da un link catre pagina unde exista informatiile alea?

 • Soulyd

  Eu am citi pe gsmarena ca Orange Franta a confirmat aparitia iphone 5 pe 15.10.2011

 • Nu, CEO-ul Orange Franta a spus ca iPhone 5 va fi lansat pe 15 octombrie, este o diferenta.

 • Soulyd

  Corect! scuze de greseala

 • Pingback: iPhone 5 si iOS 5 prezentate pe 5 octombrie, invitatiile pentru eveniment trimise saptamana viitoare?()