Prima Pagina Apple iPhone 4S alb listat in oferta interta a AT&T

iPhone 4S alb listat in oferta interta a AT&T

    De cateva luni de zile tot auzim zvonuri care indica lansarea unui terminal iPhone 4S de catre compania Apple insa acum vedem pentru prima oara dispozitivul listat in oferta unui operator de telefonie mobila. Imaginea de mai sus ar fi fost facuta de catre un angajat al AT&T si prezinta terminalul iPhone 4S listat in oferta interna a operatorului de telefonie american. Avand in vedere ca este prima oara cand vedem acest dispozitiv listat undeva iar denumirea sa este data in baza unui zvon, listarea ar putea fi falsa.

     Nu cred ca un operator de telefonie mobila precum AT&T ar lista terminalul iPhone 4S in propriul sistem din moment ce Apple nici macar nu a mentionat vreodata in vreunul dintre documentele sale ca aceasta denumire este valida. probabil intrarea are legatura cu alte produse ori sistemul este pur si simplu al uni alt magazin.

  • BYBY_TMG

    Poate nu vom avea un 5 si va fi 4s, sa speram totusi ca nu va fi asa, dar…

  • Calinc

    au vrut sa-si faca reclama,sa vada toata lumea cam cum ar arata lista cind vrei sa faci o comanda,deja am impresia ca unii sint cam luati de val cu fiecare zi care se apropie de lansarea unui terminal…prea mult entuziasm…:)))

  • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 12.09.2011 – 18.09.2011()