Prima Pagina Apple Apple va lansa un iPod Touch 5G alb insa fara prea multe...

Apple va lansa un iPod Touch 5G alb insa fara prea multe modificari hardware

    In aceasta toamna Apple ar trebui sa lanseze un nou model al iPod Touch 5G care ar urma sa fie primul model alb lansat vreodata de catre compania din Cupertino. Din pacate noutatile importante se opresc aici deoarece Apple intentioneaza sa lanseze un iPod Touch 5G care ar urma sa aiba hardware asemanator cu versiunea actuala insa ar urma sa aiba un strat oleophobic aplicat pe ecran si un nou senzor pentru lumina ambientala. Teoretic noul iPod Touch ar trebui sa aduca si chip*ul A5 din iPad 2/iPhone 5 insa conform unor informatii noi acest lucru nu se va intampla.

    Daca Apple va lansa un iPod Touch 5G cu foarte putine schimbari in ceea ce priveste partea hardware atunci exista mari sanse ca si iPhone 5 sa nu aduca mare lucru nou. Parerea mea este ca iPod Touch 5G va avea parte de un update major, precum un cazul iPod Touch 4G, iar diferentele nu se vor rezuma doar la modificarea culorii carcasei. Pana una alta asteptam ca Apple sa anunte conferinta de prezentare a iPhone 5 si iOS 5 deoarece atunci vom afla tot ce pregateste nou compania din Cupertino.

 • Knyonn

  Care era surpriza de ieri?

 • Sunny

  Este imposibil zic eu ca Apple sa vina cu ” un update minor” pt ipod/iphone5, in acest timp cand luna de luna apar noi Smartphone-uri HighEnd.

 • Soulyd

  se poate sa lanseze un ipod 5g fara functiile din iphone 5g ca daca de exemplu ar lansa iPOD 5g la fel ca iphone 5 la un pret mai mic atunci Apple si-ar lua din vanzarile de i5, asa unii care isi doresc ipod alb isi schimba cel vech pe unu alb cu upgrade minim si pret cam la fel sau mai mic, cred….

 • mihai

  daca includ macar o camera de 3 megapixeli, poate cumpar unu, altfel sincer nu vad motive de upgrade.

 • Cauchon

  sa aibe 5 inch ecranu 🙂