Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri gratuite pentru Farm Frenzy 3!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HnYcFccq3oI[/youtube]

     Cei de la Alawar Games au lansat recent in App Store cea de-a treia versiune a celebrului joc Farm Frenzy, unul dintre cele mai populare si mai iubite jocuri din portofoliul companiei. Farm Frenzy 3 este, dupa cum probabil ati ghicit deja, un farming simulator in care voi trebuie sa aveti grija de cateva ferme in cateva dintre cele mai diverse zone de pe glob. Voi sunteti cei care trebuie sa aiba grija ca fermele sa aiba mereu materie prima si daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca trebuie sa mentineti un ritm alert pentru a fi siguri ca fermele voastre sunt tot timpul in functiune. Pentru a ingreuna si mai mult jocul dezvoltatorii au adaugat cateva obstacole in calea dezvoltarii fermelor voastre astfel ca animalele salbatice pot interveni oricand si pot distruge toata munca depusa de voi in dezvoltarea unei ferme.

      Farm Frenzy 3 se intine de-a lungul a nu mai putin de 95 de invele care va poarta prin Polul Sud, Rusia, Africa, vestul salbatic si junglele pline de pericole. Desigur ca distractia nu se termina aici pentru ca pe langa ferme va trebui sa aveti grija si de animalele pe care le prindeti insa pe unele dintre ele le puteti vinde pentru a obtine profit si a va dezvolta ferma. Farm Frenzy 3 este un all-in-one foarte popular in strainatate pe care ar trebui sa il incercati. Iata caracteristicile noii versiuni ale jocului :

  • 95 levels in five countries
  • 30 animals, including five enemies
  • 33 products to make
  • 17 buildings and vehicles
  • 16 trophies and achievements
  • Retina display support
  • Game Center support
  • OpenFeint support

      Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip. Jocul se va incheia maine la ora 12:00. Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt: AlexhfvAndyDennis.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_RsvOTbC0V4[/youtube]