WhatsApp Messenger – cea mai achizitionata aplicatie din App Store Romania

    App Store Romania este un magazin de aplicatii care genereaza vanzari scazute pentru developeri insa de cateva luni am observat o schimbare in preferintele romanilor posesori de iDevice-uri. WhatsApp Messenger este cea mai achizitionata aplicatie din App Store Romania, de cateva luni bune de zile ocupand primul locul in topul celor mai cumparate aplicatii. Rareori am vazut aplicatia cedand primul loc unei alteia si pentru developer asta inseamna cateva zeci de vanzari pe zi plus utilizare constanta pentru aceasta aplicatie de mesagerie.

     Practc WhatsApp Messenger permite utilizatorilor sa faca chat prin mesaje text insa nu doar cu alti utilizatori ai platformei iOS ci si cu altii posesori de terminale Android, etc. Topul este plin de jocuri, aceasta fiind singura aplicatie de mesagerie care ocupa un loc fruntas si va intreb pe voi: utilizati constant WhatsApp Messenger? Avand in vedere ca aplicatia este in mod constant pe primul loc deduc, ca a fost cumparata de cateva mii de romani in ultimele luni deci teoretic multi dintre voi ar trebui sa o utilizeze zilnic pentru a discuta cu prieteni, rude, etc.

      Cati dintre voi utilizeaza aceasta aplicatie zilnic? Cati dintre voi vor renunta la ea dupa ce va fi lansat iOS 5 si iMessage.