Dupa conferinta Apple, Twitter organizeaza evenimente pentru a prezenta integrarea retelei de socializare in iOS 5

    In cursul serii trecute un reprezentant al retelei de socializare Twitter a anuntat ca in luna octombrie vor fi tinute 2 conferinte in New York si Londra unde dezvoltatori ai companiei vor discuta despre implementarea retelei de socializare in iOS 5. Prima conferinta va avea loc pe data de 10 octombrie in Londra si cea de-a doua pe 12 octombrie in New York insa inaintea lor trebuie sa vedem conferinta de prezentare a noului sistem de operare. Daca Twitter si-a programat conferinta dupa data de 10 atunci Apple o va tine pe a sa pana la acea data deoarece integrare in noul sistem de operare nu poate fi prezentata inainte ca sistemul de operare sa fie aratat oficial lumii intregi.

There’s a lot going on in the ecosystem and we’d like to take this chance to share the highlights with you – including the latest developments with the platform, areas of opportunity that we’re seeing, and a heavy focus on the iOS 5 Twitter integration for developers. We’ll also be holding a Q&A session with members of the platform team, plus time to hang out with each other.

     Pana acum implementarea Twitter-ului in iOS 5 s-a limitat doar la o sectiune in aplicatia Settings si la posibilitatea de a incarca poze sau partaja link-uri direct in timeline-ul nostru, multi utilizatori cerand insa un meniu din care sa poata discuta efectiv pe Twitter fara a folosi o aplicatie speciala. Este posibil ca versiunea finala a iOS 5 sa fie lansata pana pe data de 10 octombrie insa nu va faceti mari sperante ca acest lucru se va intampla deoarece Apple nu isi programeaza lansarile in functie de conferintele celor de la Twitter ci este exact invers.

2 COMENTARII