Case Mate vinde noi carcase pentru iPhone 5 cu un design nou

     iPhone 5 nu este inca disponibil pentru achizitie pe piata dar producatorii de accesorii par foarte convinsi ca noul dispozitiv va avea un design nou cu un spate modificat si un buton Mute repozitionat. Celebra companie producatoare de carcase pentru iDevice-uri numita Case Mate are acum la vanzare noi carcase pentru iPhone 5 care prezinta un dispozitiv cu un design schimbat si un buton Mute repozitionat. Carcasele sunt deocamdata listate ca indisponibile deci poate fi vorba doar despre o tentativa de promovare insa venind de la o companie precum Case Mate parca e greu de crezut o asemenea teorie.

Luxury is in the details with the Barely There Brushed Aluminum iPhone 5 case. The sophisticated and sporty iPhone 5 case impresses with clean lines and a distinctive look.  The focal point of this iPhone 5 case is the striking nature of the brushed aluminum inlay. The aircraft grade aluminum fits together flawlessly with a gunmetal hard shell that surrounds the perimeter of the iPhone case. The slim profile case adds to the overall aesthetic of the iPhone 5 while creating a feeling of total refinement.

     Nu cred ca vreo carcasa de la Case Mate va fi livrata pana la lansarea iPhone 5 pentru ca eu unul sunt de parere ca ele nici macar nu au fost facute inca, insahiar si asa, daca pana si cei de la Case Mate ar fi de parere ca iPhone 5 va avea un nou design pentru carcasa din spate( care pare a fi din aluminiu) atunci exista sanse destul de mari ca Apple sa ne surprinda frumos la conferinta de prezentare a noului dispozitiv.

UPDATE: Case Mate a scos toate carcasele pentru iPhone 5 de pe propriul site.

8 COMENTARII

  1. Mai sunt care cred ca va arata ca iphone 4!? Dupa aceasta intarziere e normal sa vina cu ceva surprinzator. Eu nu mai am nevoie de dovezi. Va fi alt design insa vreau si 4 inci.