Prima Pagina accesorii Incarca simultan 10 terminale cu doar un singur incarcator USB

Incarca simultan 10 terminale cu doar un singur incarcator USB

     In imaginea de mai sus avem prezentat un incarcator USB care teoretic este capabil sa incarce 10 terminale mobile in acelasi timp. Dispozitivul este echipat cu o serie intreaga de cabluri compatibile cu majoritatea tipurilor de mufe implementate in telefoane mobile si teoretic toate cele 10 terminale ar trebui sa se incarce fara nici cea mai mica problema de indata ce incarcatorul este bagat in priza. Din pacate nu exista o dovada video care sa demonstreze afirmatiile producatorilor insa dispozitivul este fabricat in China, taramul tuturor posibilitatilor.

      Acum probabil va intrebati cat costa “minunatia” de mai sus, ei bine cu doar 5$ o puteti achizitiona si veti avea un incarcator universal la voi tot timpul. Chiar daca dispozitivul nu ar putea incarca mai multe terminale in acelasi timp, cu o achizitie va asigurati ca aveti orice tip de cablu pentru orice telefon mobil oricand la achizitie si nu veti mai avea nevoie vreodata sa cautati cabluri specifice fiecarui aparat in parte.

 • BtZ

  Probabil ca le incarca, insa pe toate odata le incarca in 10 ore probabil. Trebuie sa aiba un amperaj foarte mare incarcatorul, la 5 usd, nici o sansa. Sunt foarte slabe incarcatoarele chinezesti, nu va recomand pentru nimic asa ceva. Din pacate au aparut si la noi, e plin in magazine de ele, ambalate sub marci romanesti….(ma refer la de toate, nu la modelul acesta)

 • Chiar si asa, cu 15 lei iei un incarcator 10 in 1.

 • Cosmin

  Am asa ceva si pot garanta ca nu incarca nokia cu mufa mare si samsung i900.Pt iphone e ok.

 • BtZ

  Eu prefer sa achizitionez un incarcator care are un nume in spate. (nu neaparat apple, ca doar sunt belkin, griffin, etc…) Cu baterii si incarcatoare nu ma joc, se intampla tot felul de lucruri neprevazute 🙂

 • bubu

  am eu cu 4 mufe si nu poate sa incarce 2 tel simultan

 • rlf

  am vazut la semafor in bucuresti vand tiganii cu sutele in fiecare zi ,exact tipu asta de incarcator cu 20 de lei!!!

 • Moldovan Sergiu

  Am eu exact la fel de aproximativ 6 luni. Nu incarca simultan doua telefoane deoarece amperajul e prea mic pt a incarca 2-3, probabil daca as pune o sursa de 3A, 5v si-ar lua fiecare telefon cat are nevoie si ar incarca 2,3 dispozitive.. 20 lei a fost la un service GSM.

 • Costi

  le incarca pe rand poate dar tot nu recomand,stricati acumulatorul degeaba cu chinezariile astea

 • BtZ

  Da, asta incercam si eu sa zic…