Incarca simultan 10 terminale cu doar un singur incarcator USB

     In imaginea de mai sus avem prezentat un incarcator USB care teoretic este capabil sa incarce 10 terminale mobile in acelasi timp. Dispozitivul este echipat cu o serie intreaga de cabluri compatibile cu majoritatea tipurilor de mufe implementate in telefoane mobile si teoretic toate cele 10 terminale ar trebui sa se incarce fara nici cea mai mica problema de indata ce incarcatorul este bagat in priza. Din pacate nu exista o dovada video care sa demonstreze afirmatiile producatorilor insa dispozitivul este fabricat in China, taramul tuturor posibilitatilor.

      Acum probabil va intrebati cat costa „minunatia” de mai sus, ei bine cu doar 5$ o puteti achizitiona si veti avea un incarcator universal la voi tot timpul. Chiar daca dispozitivul nu ar putea incarca mai multe terminale in acelasi timp, cu o achizitie va asigurati ca aveti orice tip de cablu pentru orice telefon mobil oricand la achizitie si nu veti mai avea nevoie vreodata sa cautati cabluri specifice fiecarui aparat in parte.

Articolul precedentSBSettings pentru iOS 5 disponibila in versiune beta
Articolul următorVideo: Cum am schimbat hard disk-ul unui Mac Mini
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.