Exclusiv: Iata iTunes Music Store-ul din Romania!

    Asteptati iTunes Music Store in Romania? Daca da am pentru voi vesti foarte bune deoarece Apple a implementat deja o interfata temporara a noului Music Store ce urmeaza sa fie lansat pentru tara noastra. Deocamdata in el gasim daor melodii straine si niciuna dintre ele nu poate fi macar accesata deoarece iTunes afiseaza un mesaj de eroare care ne atentioneaza ca respectivul continut nu este disponibil in magazinul nostru. Deocamdata Apple lucreaza la implementarea magazinului deci veti accesa doar o versiune nefinisata a acestuia insa va veti putea face o idee despre cum va functiona.

    In noul Music Store vom putea achizitiona melodii individuale, albume, compilatii, vom putea face pre-comenzi pentru albume, vom avea practic tot ce are un iTunes Music Store strain insa chiar in Romania. Pentru a accesa iTunes Music Store-ul Romanesc trebuie sa accesati meniul Previous Game of the Week si in partea de sus a App Store-ului veti vedea categoria Music. Daca o accesati veti avea acces la viitorul iTunes Music Store Romanesc insa nu veti putea face absolut nimic in el deocamdata deoarece nu functionaza si veti fi intampinati de mesajul de mai jos.

    Deocamdata magazinul este departe de a fi terminat insa stim ca el va fi cu siguranta disponibil pentru romani in viitorul apropiat, ramane doar de vazut daca va contine si melodii romanesti sau va vinde exclusiv muzica artistilor din strainatate.

Thanks to Dennis.