Video: Elvetia cere pace intre Android si iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cSSiCghAdU[/youtube]

   O celebra publicatie din Elvetia cere ca utilizatorii de terminale Android si iOS sa lase la o parte rivalitatile si sa nu se mai certe cu privire la suprematia terminalelor detinute. Forma in care elvetienii cer acest lucru s-a materializat sub forma unui clip video pe care il avem demonstrat mai sus si care intruchipeaza reprezentarea animata a mai multor celebre filme americane. Chiar daca elvetienii au neutralitatea in sange, o asemenea cerere este extrem de greu de infaptuit avand in vedere ca utilizatorii celor 2 platforme sunt departe de a fi dispusi sa renunte la mandrie asa ca make love not war nu se potriveste pentru razboiul Android vs iOS.

8 COMENTARII

  1. Sincer nu vad razboi, cat vad “fanatism” intre fani ! Este nevoie de competitie pe piata, sa avem de unde alege , producatorii facand tot ce le sta in putinta sa se intreaca ! Ambele ecosisteme au avantaje si dezavantaje majore!

    Abia asteot sa intre si nokia + windows in joc sa vedem ce pot sa mai nascoceasca Apple & Google 🙂

  2. Va intra și Windows în joc, că de, MS este companie mare și (mai) are bani mulți pe care să-i irosească, însă probabil vor continua seria “Plays4Sure”, Zune, Kin, WP7 cu un nou eșec, tipic pentru “epoca” Steve Ballmer!

  3. Ai sa fim serios cind este vb de bani la mijloc cum sa fie pace nu va fi nici daca vine sfarsitul lumi, cat despre nokia, win au cam avut destul timp sa intre in joc dar nu prea se grabesc