Prima Pagina Apple Descopera noile melodii si clipuri video adaugate de Apple in iTunes Music...

Descopera noile melodii si clipuri video adaugate de Apple in iTunes Music Store

     Stiti deja de ieri ca Apple a lansat iTunes Music Store si in Romania iar impreuna cu el avem parte de o serie intreaga de noutati indisponibile pana acum in tara noastra. Printre ele se afla si categoria “Just added” in care Apple listeaza noile melodii si clipuri video adaugate in iTunes Music Store in fiecare saptamana. Categoria este accesibila printr-un link aflat in partea de jos a paginii principale a Music Store-ului iar in ea vom avea afisate in ordine alfabetica toate melodiile adaugate de catre Apple in magazinul sau muzical.

      Deocamdata avem listate destul de putine melodii insa lista afisata de Apple ne da de inteles ca iTunes Music Store-ul romanesc a fost initial disponibil de la inceputul lunii septembrie dar nu si pentru utilizatori. Practic prin intermediul acestei noi categorii Apple incearca sa tina la curent utilizatorii dornici sa achizitioneze cele mai recente melodii disponibile pentru ei. Puteti accesa sectiunea Just Added urmand acest link.

 • Rene

  Sunt destul de nou in lumea apple si as vrea sa stiu cum gasesc melodiile gratuite in itunes romania pentru ca nu apare categoria “free on itunes”.
  Stie cineva?

 • Nu exista melodii gratuite.

 • Cosmin

  Am si eu o intrebare tehnica va rog.Am descarcat aceasta aplicate,Idevice,intru pe o pagina dar nu exista niciun ,,back,,.De fiecare data trebuie sa revin la pagina principala si sa o iau de la capat sau e ceva ce ni stiu eu? Multumesc

 • Rezolvam asta in versiunea care urmeaza sa apara in App Store.

 • gxg

  Exista cumva secțiunea purchased si pentru muzica ?

 • Dap.

 • gxg

  Multumesc 🙂 poti sa dezvolti ? Unde anume o gasesc?
  Ca sa fiu mai explicit ma intereseaza unde pot gasi si descarca muzica cumparata in prealabil pe un alt iDevice dar pe acelasi cont?

 • Pai trebuie sa fi cumparat ceva din Music Store Romania.

 • gxg

  Hai mai Zaone! Evident ca da ! Asta e si întrebarea ! Am cumpărat pe un iPad un album U2 si vreau sa- l descarc pe celălalt iPad si pe un iPhone (evident toate pe același cont ) . Exista secțiunea Purchased in iTunes Store pe iDevice-uri( La fel ca in AppStore) sau nu ?Si dacă exista , unde e? Multumesc