Descopera noile melodii si clipuri video adaugate de Apple in iTunes Music Store

     Stiti deja de ieri ca Apple a lansat iTunes Music Store si in Romania iar impreuna cu el avem parte de o serie intreaga de noutati indisponibile pana acum in tara noastra. Printre ele se afla si categoria „Just added” in care Apple listeaza noile melodii si clipuri video adaugate in iTunes Music Store in fiecare saptamana. Categoria este accesibila printr-un link aflat in partea de jos a paginii principale a Music Store-ului iar in ea vom avea afisate in ordine alfabetica toate melodiile adaugate de catre Apple in magazinul sau muzical.

      Deocamdata avem listate destul de putine melodii insa lista afisata de Apple ne da de inteles ca iTunes Music Store-ul romanesc a fost initial disponibil de la inceputul lunii septembrie dar nu si pentru utilizatori. Practic prin intermediul acestei noi categorii Apple incearca sa tina la curent utilizatorii dornici sa achizitioneze cele mai recente melodii disponibile pentru ei. Puteti accesa sectiunea Just Added urmand acest link.

Articolul precedentiCloud nu functioneaza pentru utilizatori
Articolul următoriPhone 5 64 GB testat de Apple, ar putea ajunge la public
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.