FakePercent si ActivAccess for Activator – 2 noi tweak-uri disponibile in Cydia

    FakePercent este un nou toggle pentru SBSettings este permite utilizatorilor sa falsifice procentajului bateriei propriului terminal. Tweak-ul are un meniu dedicat in aplicatia Settings din iOS in care il pul activa si seta nivelul procentajului bateriei pe care dorim sa il vede in locul celui default din iOS. Prin schimbarea procentajului veti avea desigur o valoare fixa care va fi afisata indiferent daca bateria se descarca/incarca s nu veti sti cand trebuie sa puneti terminalul la incarcat. FakePercent este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss si necesita SBSettings pentru a functiona.

This will install SBSettings. Fake your battery percent indicator with just a SBSetting toggle.

Features:

– Use any percent for your battery indicator (configure from setting.app)

– Disable Charging indicator

    ActivAccess for Activator este un alt tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa setam anumite gesturi pentru a activa functii ale sistemului Accessibility al iOS. Apple a introdus Accessibility in iOS pentru a ii ajuta pe cei care sufera de deficiente de vedere/auz sa foloseasca iDevice-urile insa respectivele functii pot fi utile pentru orice utilizator. Acest mic add-on pentru Activator introduce in lista de gesturi disponibile si functiile Invert Colors(pentru inversarea culorilor afisate pe ecran), VoiceOver(functia care recita cuvintele de pe ecran) si Zoom(functia care face zoom pe textul afisat).

Toggle Accessibility functions via Activator. This will add several actions to Activator used for toggling various Accessibility functions.

    ActivAccess for Activator este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.