Prima Pagina Android Amazon Kindle Fire – cea mai populara tableta Android cu sute de...

Amazon Kindle Fire – cea mai populara tableta Android cu sute de mii de pre-comenzi inregistrate

    Saptamana trecuta Amazon lansa tableta Kindle Fire, una dintre cele mai interesante tablete cu sistem de operare Android lansate pana acum. Atunci tableta a atras atentia unui numar foarte mare de utilizatori si pre-comenzile inregistrate pana acum de catre Amazon indica faptul ca lumea doreste noua lor tableta. In prima zi au fost inregistrate 100.000 de precomenzi si pana ieri s-au adunat inca 150.000 astfel ca Amazon are acum pre-comandate nu mai putin de 250.000 de tablete, o cifra mai mare decat cea inregistrata de unele tablete disponibile pe piata de cateva luni bune.

    Cererea pentru tableta celor de la Amazon este mare desi vorbim despre un dispozitiv cu ecran de 7 inch care nu are versiunea pentru tablete a sistemului de operare Android. Chiar si asa se pare ca Amazon are un best seller in maini insa problema cea mai mare este ca, compania pierde cate 6$ pentru fiecare tableta vanduta doar de dragul popularitatii deci peste cateva luni este foarte posibil fie sa scoata tableta din vanzare fie sa ii majoreze pretul. Daca pretul va creste atunci interesul utilizatorilor se va reduce simtitor pentru ca in esenta pretul este cel care face tableta atat de atractiva pentru utilizatori.

 • Vladel

  Eu unul cred ca pierde bani . In fn asta tot un fel de publicitate e numai ca ajuti si oamenii cu ea in loc sa platesti afise , posturi tv , radio etc.

 • Wintzy

  Si consolele de jocuri in momentul in care sunt lansate, sunt vandute pe piata la preturi mai mici decat costurile de productie o buna perioada de timp pentru a putea penetra piata cat mai bine. Asta pana in momentul in care producatorul isi optimizeaza linia de productie si reuseste sa scada costurile. Pretul mai mult ca sigur nu va creste.

 • Razvan

  Ce ti-e si cu preturile astea. Parca ar fi ceva iesit din comun sa le vanda cu 110 $ in loc de 99$ , macar sa nu iasa in pierdere. Eu zic ca e vrajeala asta cu pretul mai mic decat cel de productie, mai ales cand vine vorba de cativa dolari.

 • Tocmai ca acei cativa dolari pot fi usor acoperiti. La 250.000 de unitati vandute ei pierd doar 1 milion si ceva de dolari, o suma infima pentru Amazon.

 • mihai_rt

  un pret mic platit de catre amazon pt asi asigura intrarea pe piata tabletelor si pt a avea clienti pt magazinele de muzica, filme, aplicatii si carti pe care le detin
  eu cred ca tableta lor se va vinde chiar foarte bine maj ales ca se apropie sarbatorile
  astept sa anunte primul milion

 • Daddy

  au transport in romania??adica la ce pret imi va ajunge o tableta comandata:)ma tenteaza,asa sa vad ce stie

 • Din cate stiu eu Amazon livreaza si i nRomania.