Prima Pagina Apple Ce ai dori sa vezi prezentat diseara la conferinta Apple?

Ce ai dori sa vezi prezentat diseara la conferinta Apple?

    Pana acum am citit nenumarate zvonuri legate de iPhone 4S/5 sau chiar iPhone Mini insa pentru conferinta de diseara compania din Cupertino are pregatite alte planuri. Nu stim deocamdata daca iPhone 4S sau iPhone 5 ori ambele vor fi prezentate pe scena insa stim sigur ca iOS 5 si iCloud vor fi prezentate din nou impreuna cu o serie de functii despre care nu am auzit pana acum. Chiar si asa, conteaza mai putin ce au spus zvonurile de pana acum deoarece Apple va face exact asa cum considera conducerea ca este bine si rezultatele se vor vedea in vanzari.

     Acestea find spuse, ce ati dori sa vedeti diseara la conferinta? Cat de dispusi veti fi sa achizitionati un iPhone cu acelasi ecran de 3.5 inch si cu aceeasi camera de 5 megapixeli?

    Nu uitati ca va astept incepand cu ora 19:30 in acest articol pentru a discuta despre tot ce se va prezenta la conferinta si pentru a viziona un feed LIVE al ei daca va exista.

 • Loome

  Iphone mini și 5. 4s nu mă prea încântă.

 • adrian

  in primul rand asi vrea s-o vad 🙂

 • F.Gabi

  nu cred ca voi trece pe noul iphone, raman pe iphone 4

 • adi

  Iphone 5,sunt foarte curios ce are in plus fata de 4

 • Antonela

  Un display de cel putin 3,7″..

 • Lucian D.
 • Florin

  Un iphone 5 mai subtire decat i4, ecran de 4″ dar carcasa nu mai mare decat i4, 1gb ram, o camera 8 mpx cu fimare full hd. Astept cu nerabdare conferinta.

 • KFF

  As vrea sa vad un anunt Apple :
  “Apple isi muta productia de smartphonuri in localitatea română Jucu venind in intampinarea cererii tot mai mari , blabla “

 • cosmin

  nu as mai cumpara un “nou” iPhone cu acelasi display si cu aceeasi camera,consider ca este vremea unei imbunatatiri,avand in vedere concurenta… este vorba ca o lansare de dispozitiv de face odata pe an, nu vreau sa imi dau seama ce camere,procesoare,etc ,pot scoate fiermele concurente , nu le consider asa necesare,dar odata ce softul avanseaza, aplicatiile avanseaza ,cerintele cresc si este nevoie de ceva imbunatatiri ;)) sper sa vad un ip5 cu 4inch ,dual-core, un alt design, o baterie mai puterinica… aplicatii vor fii destule pt iso5 mai trebuieste si un terminal bun! sper sa nu ma injurati, nu spun ca terminalele apple nu sunt bune,astfel nu as mai avea unul,dar pot fii depasite ca performante foarte usor!

 • Soulyd

  iphone 5 facut de giga.de cu 4″ screen, dual-core, 1gb RAM, camera 8mpixeli cu LED sau xenon flash, fullHD@30fps, Assistant si fara probleme hardware ( cele cu soft se rezolva prin lansarea unui update de soft dar cele de hardware raman… ). Si chiar si un iphone mini ca low-cost, nu as cumpara dar asa poate va putea ocupa mai mult loc pe piata smartphoneurilor.
  @Liviu dute intr-un nightclub cu un idevice si vizualizeaza de acolo conferinta si ai rezolvat cu dansatoarele 😉

 • Domnul Avocat

  Nu voi cumpara nimic anul acesta ! Sorry, but this iPhone is to good for now :)!!! 4 inch ? Nu ms , astept sa ajunga iPad-ul !! Vreau performante mai bune ? Come on …avem laptopuri ..! Deci voi zice pas ! Chiar dacă am avut pana acum Toate modelele de iPhone !

 • ginginson

  As vrea sa NU VAD doar un iphone cu ecran de 3.5” ! Mi se pare o prostie sa scoti 5 ani la rand un telefon cu acelasi ecran cand concurenta a crescut simtitor dimensiunile displayului ! NU trebuie sa faca telefonul la fel de mare ca un Galaxy S9100 sau HTC Sensation. Un ecran de macar 3,7 – 3,8” se poate obtine si pastrand dimensiunile actuale ale Iphoneului 4 !
  Altceva …. un dual core la 1 ghz si 1 gb ram cred ca ar fi suficienti!

 • BYBY_TMG

  As vrea sa vad ca prezinta un produs “wow” cum a fost si cand s-au lansat first time.
  Orice ar fi sa fie ceva 🙂

 • Calinc

  boom-ul a fost in 2007,acum sint doar imbunatatiri,acum astept sa vad si care sint acestea…restul e vorbarie

 • Ciprian C

  “Gladiatorul”, cu Russell Crowe :))))

 • Luci

  100% – Un iPhone&Mac&iPad care sa ne arate Live ca iCloud chiar functioneaza
  100% – Un iPhone 4 care sa ruleze iOS5 impecabil, fara lag.
  50% – Un nou iPhone care sa faca cele mentionate mai sus
  100% – iOS5 si iCloud sa fie free 🙂

 • Bogdan C.

  Vreau sa vad un device cu un ecran mai mare, atat. Daca nu o sa se intample chestia asta, zilele urmatoare trec pe SGS2.

  @Luci: iOS5 free? Normal ca o sa fie free! Cred c-ai gresit.

 • Luci

  @Bogdan C. : Apple vrea doar bani 🙂 , din aceasta cauza ne lasa sa suspinam, ca “negrii”, la produsele lor. Daca ei vor sa puna iOS5 cu bani o sa-l puna, din aceasta cauza am zis ca il vreau free. Nu stiu de ce, dar am o presimtire ca iCloud nu o sa fie free 🙂

 • Aurelian

  Vreau sa vad un iphone cu un ecran mai mare,procesor dual core,macar 1gh ram,o camera de 8 MP si la ios5 sa faca in asa fel incat sa suporte blestematul ala de flash player

 • mihaifoto

  Poate daca il imbunatatesc cei de la Adobe si nu o sa mai consume resurse cu carul o sa implementeze si flash player.