Prima Pagina Apple Viitoarele produse ale Apple inspirate din ideile lui Steve Jobs

Viitoarele produse ale Apple inspirate din ideile lui Steve Jobs

     Desi Steve Jobs a decedat, la Apple ideile sale vor fi incorporate in produsele care vor fi lansate in urmatorii ani. Steve Jobs lucra la multe proiecte inainte sa moara si multe dintre acestea vor ajunge sa fie lansate pe piata in anii urmatori sau vor fi implementate in produsele actuale. Desi oficialii companiei nu au spus nimic despre acest lucru, analistii americani au spus in repetate randuri ca Steve Jobs a lasat cateva planuri clare la Apple cu privire la viitoarele produse insa acum ramane de vazut daca actuala conducere le va duce la bun sfarsit sau nu.

      Compania Apple este mai mare si mai puternica decat Steve Jobs iar in anii urmatori oamenii din spatele geniului ne vor demonstra ca privilegiul de a lucra cu Steve Jobs i-a invatat multe. Jobs a fost inconjurat de oameni sclipitori, o parte alesi chiar de catre el, oameni capabili sa inoveze si capabil sa introduca pe piata lucruri revolutionare, totul fiind pregatit pentru moartea sa. Anul acesta Apple a lansat cateva produse extraordinare insa cred ca anul viitor chiar si fara Steve Jobs compania din Cupertino ne va uimi cu ce are pregatit pentru noi.

 • Skero

  Bravo! Frumos articol!

 • Claudiu daniel

  Asa e frumos ! Speram ca asta va demonstra cat de mult conteaza si cat de apreciat e pt companie ! Va fi ca un omagiu desigur . Respect !

 • Claudiu daniel

  Asteptam desigur toate noutatile probabil mai nerabdatori ca mai nainte!

 • Paul Adrian

  Sigur are in firma oameni care lucreaza deja la noi concepte.Poate ca trebuia sa se retraga mai de mult sa nu fie asociata imaginea sa asa puternic cu apple.Succesul a fost mai mare cu el in frunte dar si pierderea lui a fost astfel mai grea si mai dureroasa.

 • andrei

  Produsele au avut amprenta lui dar mai sunt oameni in spatele app care au ceva de spus/aratat in produsele ce vor iesi in viitor pacat totusi ca a murit el era o roata importanta in aceasta companie