Winterboard beta compatibila cu iOS 5

    Winterboard este cea mai veche platforma pentru customizarea iDevice-urilor noastre oferind posibilitatea de a instala teme, tweak-uri si alte customizari pentru iOS. Winterboard este dezvoltata si actualizata de catre saurik, „parintele Cydia” si se pare ca va fi compatibila cu noul iOS 5 insa deocamdata doar in versiune beta. Un fisier .deb cu noua versiune a Winterboard a ajuns astazi pe internet si cu ajutorul sau puteti readuce temele si customizarile pe terminalele voastre. Avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta a Winterboard, trebuie sa va asteptati ca unele erori sau incompatibilitati sa apara.

     Pentru a instala noua versiune a Winterboard trebuie sa descarcati fisierul acesta si sa il instalati fie cu iFile fie cu Mobileterminal.

Articolul precedentCumpar iPhone 4S!
Articolul următorIn Hong Kong se formeaza primele cozi pentru iPhone 4S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.