Lansarea iPhone 4S din Anglia atrage un numar record de clienti

    Astazi iPhone 4S a fost lansat si in Anglia iar la magazinul Regent Street al companiei Apple a fost la coada un numar record de utilizatori pentru lansarea unui produs Apple. Mai exact, la coada s-au aflat 778 de pesoane interesate de achizitionarea unui iPhone 4S, numarul fiind mai mare decat anul trecut cand a fost lansat iPhone 4 dar si decat cel inregistrat la lansarea iPad 2. Majoritatea dintre cei care erau acolo fie au ratat posibilitatea de a face o precomanda fie au crezut ca pot achizitiona dispozitivul doar din magazinul Apple, deci probabil coada ar fi fost mai mica daca pentru comenzile online s-ar fi facut livrarile mai repede.

Analysis of the data, comparing against previous Regent St exit polls on the iPhone 4, iPad and iPad 2 launches, shows that the crowd of 778 people for the iPhone 4S comfortably beats the previous record holder of 668 for the original iPhone 4; 662 for the iPad 2; and 451 for the original iPad.

    Informatiile au fost prezentate de o companie britanica, care a facut sondaje de opinie in randul utilizatorilor de la respectivul magazin.