Lansarea iPhone 4S din Anglia atrage un numar record de clienti

4

    Astazi iPhone 4S a fost lansat si in Anglia iar la magazinul Regent Street al companiei Apple a fost la coada un numar record de utilizatori pentru lansarea unui produs Apple. Mai exact, la coada s-au aflat 778 de pesoane interesate de achizitionarea unui iPhone 4S, numarul fiind mai mare decat anul trecut cand a fost lansat iPhone 4 dar si decat cel inregistrat la lansarea iPad 2. Majoritatea dintre cei care erau acolo fie au ratat posibilitatea de a face o precomanda fie au crezut ca pot achizitiona dispozitivul doar din magazinul Apple, deci probabil coada ar fi fost mai mica daca pentru comenzile online s-ar fi facut livrarile mai repede.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Analysis of the data, comparing against previous Regent St exit polls on the iPhone 4, iPad and iPad 2 launches, shows that the crowd of 778 people for the iPhone 4S comfortably beats the previous record holder of 668 for the original iPhone 4; 662 for the iPad 2; and 451 for the original iPad.

    Informatiile au fost prezentate de o companie britanica, care a facut sondaje de opinie in randul utilizatorilor de la respectivul magazin.