Video: Siri portat si functionand fara lag pe iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N-OnZCywaII[/youtube]

    Dimineata am scris un articol in care va spuneam ca Siri a fost portat pe iPhone 4 dar nu functioneaza cum trebuie din cauza unor drivere pentru chip-ul grafic al terminalului. Ei bine intre timp problema a fost rezolvata si Siri functioneaza cat se poate de fluent pe iPhone 4, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus. Din pacate sistemul functioneaza cu ajutorul unei conexiuni de internet deci nu putem sa utilizam comenzile vocale deoarece serverele Apple nu inregistreaza comenzile primite de pe iPhone 4 asa ca tot ce putem face acum cu Siri este o simpla prezentare.

    Probabil in viitor Siri va fi complet functional pe iPhone 4 si poate tableta iPad 2 insa pe iPhone 3GS nu stie nimeni daca va putea fi utilizat. Partea buna este ca jumatate din treaba a fost facuta deja, acum problema cea mai mare este la inregistrarea comenzilor vocale pe serverele companiei din Cupertino. Intre timp am aflat si ca MuscleNerd ar putea fi aproape de descoperirea unui bootrom exploit pentru iPad 2 si iPhone 4S iar asta va simplifica foarte mult procesul de portare al Siri.

20 COMENTARII

  1. Yuri eu zic sa nu te bazezi prea tare pe Dev team ):
    ei au spus foarte multe, iar de facut mai nimic.
    unde esti tu geohot sa le mai dai inca o data cu jet =))

  2. e si normal sa aibe nevoie de conexiune permanenta la internet,numai ca pe ip4 si 3gs daca va fi portat vreodata va suge baterie grupa mare,eu cred ca cel mai bine sa ramina p ip4s si ca varianta optionala pt ip4 in cel mai bun caz….mai ales ca la noi nici nu-i vad asa mare intrebuintare momentan…sa imi fixeze ora pentru alarma?…;)))..devin sedentar…;))

  3. Era mai mult decat evident ca functioneaza perfect pe iphone 4, dar il tin exclusiv pt 4s sa mai adauge o funcionalitate in lista, niste japcari de balciuri ieftine….” ia-l pe asta ca face cucurigu” , au ajuns de toata jena

  4. Din cate am citit, am vazut ca l-au portat si pe iPad si pe iPod. Am inteles ca va fi lansat cand va fi functional 99-100% pe toate dispozitivele (iPhone, iPad si iPod). Intrebarea mea este urmatoarea: de ce pe iPad si iPod? iPod-ul nu are conexiune permaneta la internet ca Siri sa functioneze, iar iPad-ul doar in varianta 3g. Plus, Siri are functionalitate sporita cand nu poti utiliza dispozitivul si te folosesti de headset.