Prima Pagina Apple Steve Jobs vorbind in termeni duri despre Bill Gates si tatal sau...

Steve Jobs vorbind in termeni duri despre Bill Gates si tatal sau biologic

    Steve Jobs a fost genul de om care avea curajul de a spune tot ceea ce gandeste indiferent pe cine raneste prin cuvintele sale iar in biografia autorizata facuta de Walter Isaacson regasim foarte multe remarci “acide” la adresa persoanelor din jurul sau dar si la adresa unor mari personalitati de pe glob. Dupa declaratiile privind intentiile de a distruge Android OS-ul celor de la Google, am pentru voi altele in care Steve Jobs vorbeste in termeni destul de duri despre Bill Gates despre care sustine ca nu a inventat vreun lucru in viata ci doar a furat ideile altora si s-a imbogatit.

He’d be a broader guy if he had dropped acid once or gone off to an ashram when he was younger. Bill is basically unimaginative and has never invented anything, which is why I think he’s more comfortable now in philanthropy than technology. He just shamelessly ripped off other people’s ideas.

     Si Gates despre Jobs:

He really never knew much about technology, but he had an amazing instinct for what works.

    Totusi Bill Gates nu este singurul personaj atacat de catre Steve Jobs in biografia sa deoarece fostul CEO al Apple are cateva cuvinte dure si pentru tatal sau biologic. Se pare ca Jobs a vizitat de cateva ori restaurantul detinut de catre tatal sau, insa in acele momente nu stia cine este persoana din fata sa dar spunea ca nu are incredere in ea. Intr-un final a aflat ca in acel restaurant s-a intalnit pentru prima oara cu tatal dar pana in ziua mortii nu i-a spus acestuia ca acea intalnire a fost una intre tata si fiu.

I had been to that restaurant [That his biological father had owned] a few times, and I remember meeting the owner. He was Syrian. Balding. We shook hands.” Later Steve said, ” “I was a wealthy man by then, and I didn’t trust him not to try to blackmail me or go to the press about it.

When I was looking for my biological mother, obviously, you know, I was looking for my biological father at the same time, and I learned a little bit about him and I didn’t like what I learned. I asked her to not tell him that we ever met…not tell him anything about me.

 • Sorin

  Steve Jobs dupa parerea mea nu a revolutionat nimic. Sigur a fost un om f rau, care nu ierta pe nimeni si nimic. A fost doar un bun organizator. Vizionari suntem toti.

 • Asta cu “vizionari suntem toti” chiar e buna :))

 • fares

  sa inteleg ca Steve Jobs la origine este sirian?

 • In parte. A fost.

 • Tz0ntz0

  A fost un om sigur pe el si nu ii pasa de nimic . Nu trebuia sa-i pupe in fund pe altii ca sa aibă si el câteva avantaje cum fac majoritatea romanilor.

 • Florin Matei

  poate asa faci tu, dar nu fac asa majoritatea romanilor.

 • Mihai

  …daca e sa ma iau dupa declaratie nici el nu a inventat mare lucru… GUI si mouse-ul la furat de la xerox…mp3 playere existau si inainte de ipod la fel cum existau si telefoane touch screen…ceea ce a facut de fapt steve jobs e sa isi imprime viziunea la cum ar trebui aceste lucruri sa fie…Oricum mi se pare injositor sa ii critici munca lui Bill Gates, precum si faptul ca el doar a furat idei…ca pana la urma apple din asta a crescut precum si din jaful pe care il practica prin pret fata de clientii fideli…e doar o parere