Steve Jobs – geniul care a stiut sa imbine arta cu tehnologia

   Desi biografia autorizata a lui Steve Jobs a ajuns printre cele mai bine vandute carti din lume, scriitorul Walter Isaacson inca dezvaluie amanunte din interviurile avute cu legendarul CEO al companiei din Cupertino. Intr-unul avut astazi cu Fortune Magazine, Isaacson spune ca Steve Jobs a fost unul dintre acele genii care a stiut sa imbine arta cu tehnologia. Mai mult decat atat, echipa de conducere a celor de la Apple ar fi invatat de la Steve Jobs cum sa produca si sa promoveze viitoarele produse asa ca in anii urmatori s-ar putea sa vedem viziunea lui Steve Jobs practicata de angajatii sai.

It’s good that we’ve made a big deal out of a creative business leader, rather than a celebrity. There’s an emotional connection Steve Jobs made across the world – like a rock star or a prince. Some great business leaders do it by having a grand vision; some do it by micromanaging. Steve did both. He could get things done on a timeline that was amazing to most. Apple’s current executive team have ingrained in their DNA connecting engineering with the beautiful. Steve had a unique quality that is a component of genius: the ability to connect art and science.

   Walter Isaacson a avut multe interviuri cu Jobs si a aflat aproape toate detaliile cu privire la viata fostului CEO al Apple insa in biografie a publicat doar lucrurile care nu erau mult prea personale pentru fostul CEO. Isaacson sustine ca Jobs se considera a fi o persoana speciala, un rebel si probabil de aceea a refuzat sa faca o operatie pentru cancer pana a fost prea tarziu. Din pacate Apple si lumea intreaga au pierdut un geniu, un om capabil sa schimbe lumea in care traim, un om care a facut deja acest lucru si cu siguranta ar fi facut mult mai multe.