Apple investigheaza in continuare problemele cu autonomia bateriei pentru iOS 5

   Aseara Apple lansa oficial iOS 5.0.1 in iTunes si milioane de posesori de iDevice-uri il instalau sperand sa scape de problemele cu autonomia bateriei. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat pentru toata lumea, ba mai rau in unele cazuri autonomia pare sa fie mai proasta decat pe iOS 5. Avand in vedere plangerile publicate pe forumurile de discutii ale Apple, compania a luat decizia de a investiga in continuare problemele legate de autonomia bateriei si probabil iOS 5.0.2 beta va fi publicat in viitorul apropiat.

The recent iOS software update addressed many of the battery issues that some customers experienced on their iOS 5 devices. We continue to investigate a few remaining issues.

   Sincer sa fiu ma asteptam ca Apple sa rezolve problemele cu autonomia in iOS 5.0.1 pentru ca in cazul meu problema a fost extrem de rapid rezolvata de indata ce am instalat noua versiune a sistemului de operare. Din pacate Apple incepe sa cam dea gres cu update-urile pentru iDevice-urile sale si lucrurile nu se anunta a fi chiar atat de bune in viitor daca inginerii companiei nu vor reusi sa rezolve problemele rapid si fara prea multa bataie de cap.