George Clooney l-ar putea interpreta pe Steve Jobs intr-un film biografic

   La scurt timp dupa moartea lui Steve Jobs Sony a cumparat drepturile de a produce un film biografic dupa viata celebrului CEO al companiei Apple. Desi deocamdata nu se stie cine l-ar putea interpreta pe Jobs in film, se vehiculeaza ca George Clooney si Noah Wiles sunt favoritii casei de productie. Noah Wiles l-a interpretat pe Steve Jobs in filmul Pirates of Sillicon Valley si a avut parte de un succes extraordinar asa ca foarte multa lume vede alegerea sa ca una normala avand in vedere ca la momentul intepretarii semana destul de bine cu versiunea mult mai tanara a lui Jobs.

HOLLYWOOD heartthrob George Clooney is in the running to play late Apple boss Steve Jobs in a new movie. The actor, 50, is reportedly battling it out with his former ER co-star Noah Wyle, 40, for the role. George and Noah both played doctors in long-running hospital series ER, which picked up 23 Emmy Awards.

   Pe de alta parte Clooney ar atrage mult mai multa lume in cinematografe insa asemanatarea dintre el si Jobs nu prea exista. Deocamdata propunerea lui Clooney ca actor ce il va interpreta pe Steve Jobs este doar un zvon dar nimic nu este imposibil si totul depinde de cei de la Sony.