Auto AppTranslate traduce orice aplicatie din iDevice-ul tau, chiar si in romana

    Auto AppTranslate este un nou tweak lansat recent in Cydia care promite sa traduca orice aplicatie din iDevice-ul nostru fara prea multe probleme. Tweak-ul este special conceput pentru cei care nu cunosc limba in care au fost scrise aplicatiile instalate in propriile terminale, deci pentru multi dintre voi ar fi extrem de util. Tweak-ul permite utilizatorilor sa traduca orice aplicatie in mai multe limbi, romana este inclusa, si modul de functionare este simplu: fie esti intrebat daca vrei sa fie tradusa aplicatia cand o deschizi, fie alegi ca toate aplicatiile sa fie automat traduse in limba setata de tine, fie optezi pentru traducere in timp real pentru aplicatiile care nu suporta limba setata pe dispozitiv. Auto AppTranslate are un meniu in aplicatia Settings din iOS in care putem seta limba in care se fac traducerile dar si setari de traducere pentru fiecare aplicatie in parte.

Automatically translate any application on your device in real-time.

Automatic App translator can work in 3 states:

1. Prompt for Translation – Will ask your confirmation for translation before the application launches. it will only prompt if the application does not support the local device language.

2. Auto Translate – Will force translation of the application when it is launched without asking any confirmation.

3. Real-Time Translation – When the application does not support the language of the device, it will automatically translate the texts in the application as they appear on screen (at real-time!). making it the ultimate translation machine.

Every application will use the global settings you setup in the Auto AppTranslate application unless you enter the specific app settings and override the global settings from there. Changes on an application will only occur if they are not running in the background. so make sure you close the application from background if you want to apply new setting to a specific application.

    Auto AppTranslate este disponibil in Cydia in repo-ul ModMyi si este compatibil cu iOS 5 insa pentru a il utiliza sunteti nevoiti sa platiti pretul de 1.99$. Cred ca un tweak de acest gen este extrem de util pentru cei care nu stiu engleza insa deocamdata nu am reusit sa il testez sa vad cat de bine functioneaza.