Screenshot Dam ascunde screenshot-urile de PhotoStream-ul din iCloud

   Screenshot Dam este un nou tweak pentru iDevice-urile noastre care ne permite sa fortam PhotoStream-ul din iCloud sa nu incarce screenshot-urile facute de catre noi. In mod normal in PhotoStream sunt incarcare orice fel de poze disponibile in aplicatia Camera Roll insa acest tweak face screenshot-urile indisponibile pentru upload in iCloud. Desi screenshot-urile sunt in esenta inutile pentru multi, unii releva informatii despre dispozitiv sau informatii confidentiale in ele si pentru cei care impart acelasi cont iCloud cu mai multe iDevice-uri tweak-ul se poate dovedi a fi extrem de util.

Keeps screenshots out of your Photo Stream. This tweak prevents screenshots from being uploaded to your iCloud Photo Stream.

   Screenshot Dam este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss. Desi acum pare inutil pentru voi, Screenshot Dam este doar primul pas spre interzicerea upload-ului unor poze in Photostream si in curand vor fi disponibile tweak-uri care ne vor permite sa alegem care poze sa fie incarcate sau nu in  iCloud.