Cum sa rezolvi erorile: 3194, 16xx si This device isn’t eligible for the requested build

  Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.0.1 a sosit, lumea s-a apucat de facut restore peste restore insa din pacate multi au intalnit in timpul procesului de restore erori de genul: 3194, 1601, 1602, 1603, 1604 si This device isn’t eligible for the requested build. Aceasta problema are doua cauze dar un numitor comun: serverul de SHSH-uri al Cydia. Fie ca ati folosit TinyUmbrella fie ca ati introdus manual in fisierul hosts al iOS IP-ul care redirectioneaza iTunes la serverul Cydia, eroarea are legatura cu acel fisier. Din fericire rezolvarea este foarte simpla, o aveti explicata mai jos si dupa ce urmati pasii de acolo puteti face restore.

  • Descarcati TinyUmbrella pentru Windows sau Mac OS X de aici.
  • Deschideti programul si din meniul central alegeti meniul Advanced.
  • Dupa ce selectati acel meniu veti observa mai jos o serie de alte optiuni si prin debifarea Set Hosts to Cydia on exit veri rezolva problema cu eroarea 3194.

  Dupa ce debifati optiunea resetati calculatorul pentru a fi siguri ca schimbarea a fost implementata iar cand il redeschideti ar trebui sa puteti face restore fara probleme. Nu uitati ca terminalul vostru trebuie introdus in Pwned DFU mode cu redsn0w inainte de a folosi un custom ipsw.