Prima Pagina Cydia Cum sa instalezi MobileTerminal pe iOS 5

Cum sa instalezi MobileTerminal pe iOS 5

   MobileTerminal este o aplicatie pentru iDevice-uri conceputa de catre saurik pentru a permite utilizatorilor sa administreze iOS-ul folosind o interfata “command line”. Cu ajutorul MobileTerminal putem instala/dezinstala aplicatii, putem afla diverse informatii despre sistemul de operare, putem schimba parola SSH a terminalului plus multe multe altele. Din pacate in iOS 5 Apple a schimbat multe in sistemul de operare pentru iDevice-uri asa ca MobileTerminal-ul din repo-ul lui saurik nu functioneaza chiar atat de grozav.

   Pentru rezolvarea acestei probleme exista o solutie foarte simpla si ea presupune ca voi sa adaugati in Cydia repo-ul: http://cydia.xsellize.com si sa instalati aplicatia MobileTerminal versiunea 520-1. Dupa instalare o puteti deschide si folosi fara probleme.

 • costy

  eu am instalat-o din repo.insanelyi.com si merge la fel de bine.cand am incercat sa instalez cea din bigboss nu a mers..btw am 3gs cu 5.0.1

 • sk

  Si sa nu uitati sa instalati si inetutils ce va permite sa utilizati comenzile ping, telnet, ftp si altele.

 • dream

  @sk spune-mi te rog unde gasesc inetutils.. am mai multe surse in cydia si nu gaseste in search. am gasit ceva bashutils.

 • sk

  La mine e versiunea 1.6-8. Deci cauta mai bine pe acolo. Sau seteaza cydia pe hacker ca sa-ti arate mai multe pachete ( manage -> settings ).

 • dream

  Setarea pe hacker a mers. Thanks.