Prima Pagina Apple Absinthe descarcat de 1 milion de ori in ziua lansarii

Absinthe descarcat de 1 milion de ori in ziua lansarii

   Absinthe este prima solutie de untethered jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2 cu iOS 5.0.1 iar in primele 24 de ore dupa lansarea sa peste 1 milion de persoane au descarcat-o pentru a face jailbreak. Vorbim desigur doar despre versiunea pentru Mac OS X a Absinthe, o versiune care nu a fost nici pe departe la fel de populara precum cea pentru Windows. Din pacate statistici pentru versiunea dedicata sistemului de operare Windows nu exista insa din moment ce versiunea pentru Mac a fost descarcata de peste 1 milion de ori, e destul de sigur sa aflam ca versiunea pentru Windows a inregistrat mai multe descarcari.

   In primavara acestui an solutia de jailbreak jailbreakme.com a fost lansata pentru toate iDevice-urile disponibile atunci si ea a fost folosita de peste 1 milion de persoane in primele 24 de ore dupa lansare. Cifra impresionanta de descarcari demonstreaza interesul extrem de mare in aceasta solutie de untethered jailbreak si cred ca statisticile privind descarcarile pentru versiunea sistemului de operare Windows sunt mult mai marei

 • ABPostelnicu

  Cum pot activa un 4S daca cu absinth nu merge deaorece i-am facut restore,

  Multumesc

 • laurentiu

  da,acelasi lucru vreau sa-l stiu si eu 🙂

 • cu cartela operatorului pe care este codat,sau asteptati pana apare o noua versiune de redsn0w,care sper sa faca si hacktivare pe iphone 4s…asta e varianta care o stiu eu si sper sa nu gresesc! numa’ bine!

 • ABPostelnicu

  aveti idee cand apare redsn0w?

 • fear

  da cosmin spui bine…asa am facut si eu ,am facut restore am uitat ca tre si activare e codat franta al meu …am avut norocul si am gasit la cineva o cartela franta orange si am reusit sa-l activez …asa ca baieti singura solutie asteptati redsnow sau faceti rost de cartela operatorului pe care e codat…

 • Sir Vladio

  Daca absinthe asta at fi fost online si ar fi costat 1 dolar Per sesiune….mamaaaa cati bani, ca na, cine ipad 2/4S își permite..

 • Pingback: Peste 800.000 de terminale iPhone 4S si tablete iPad 2 au instalat Cydia in weekend-ul trecut()

 • laurentiu

  cine are o cartela de orange ,o2 sau 3 din UK sa-mi imprumute sa incerc sa activez si eu un iphone 4s? 🙂 imi incerc norocul :))

 • atom

  si eu as fii interesat de o cartela orange elvetia