Prima Pagina Apple Apple ar putea fi cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Apple ar putea fi cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

   Aseara compania Apple a anuntat ca peste 37 de milioane de terminale iPhone au fost vandute in ultimele trei luni ale anului 2011 si vorbim desigur despre terminale iPhone 3GS/4/4S. Cele 37 de milioane de unitati vandute acum reprezinta o cifra de doua ori mai mare decat cea inregistrata de Apple in Q4 2011 cand doar 17.07 milioane de terminale iPhone au fost vandute. Comparand cifrele prezentate de Apple cu cele ale altor producatori de smartphone-uri, doar Samsung s-ar apropia deoarece pentru compania asiatica s-au estimat vanzari de 35 de milioane de smartphone-uri in aceleasi trei luni ale anului trecut.

  Din pacate Samsung si-a facut o politica din a nu prezenta date exacte privind vanzarile de smartphone-uri asa ca Apple este teoretic cel mai mare producator de smartphone-uri deoarece numai cei care lucreaza la Samsung pot sti cu certitudine acest lucru. Apple a avut un trimestru fiscal cu vanzari record insa urmatoarele trei luni nu vor fi la fel de “darnice” pentru compania americana.

 • Anonymous

  Din cate știu vânzările samsung au crescut anul ăsta

 • Claudiu daniel

  Ramane de vazut cum vor incepe anul .

 • real

  apple ramane primul,vanzand numai 3 modele de smartphone
  samsung face multe modele de smartphone si modele de telefoane lowcost

 • KFF

  Samsung sunt sobolani , nu anunta numarul de unitati vandute , anunta numarul de telefoane trimise spre vanzare doar , sa para mai mare .

  Gest neprofesionist si amatoricesc .

 • real

  @kff ca deobicei iesi si tu la atac,tare curios esti ce fac altii si cum isi prezinta bilanturile
  daca apple nu prezenta bilanturile ii aparai asai???
  ce curiosi suntem ce fac altii si cit de neinteresati suntem de ce facem noi…penibil

 • Anonymous

  KFF ei fac ce vor oricum au vândute 300 milioane de smartphoneuri anul ăsta așa că da un calcul cam cat au vândut la fiecare 3 luni

 • Alea 300 de milioane sunt iDevice-uri si sunt din 2007 si pana acum.