Magazinul Apple din Central Station Terminal va fi \”gazda\” unor demonstratii pentru sustinerea angatilor de la Foxconn

3

  Pentru ca de la Apple porneste schimbarea, organizatia Change.org planuieste sa tina o demonstratie in fata magazinului Apple din New York Central Station in tentativa de a aduce in atentia oamenilor faptul ca angajatii chinezi care produc iDevice-uri nu sunt tratati corect de catre Foxconn. De cateva saptamani de zile exista petitii pe internet care cer conducerii de la Apple sa rezolve problemele din China iar Change.org a reusit sa adune peste 250.000 de semnaturi ale unor oameni ingrijorati de semenii lor care asambleaza iDevice-uri in fabricile Foxconn.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

New York, NY – Concerned Apple customers will deliver more than a quarter million signatures from campaigns on Change.org  and SumOfUs.org to Apple’s Grand Central Station, NYC location demanding the company respond to recent criticisms of worker abuse in their supplier factories and commit to creating an ethical iPhone 5.

When: Thursday, February 9, 10:00am ET

Where: Apple Store, Grand Central Station, 89 East 42nd Street New York, NY 10017

  Demonstratia din fata magazinului se va termina probabil cu ajutorul politiei orasului New York si dupa aceea toata lumea isi va vedea linistita de treaba fara ca vreo schimbare sa se produca. In alta ordine de idei, Nokia a anuntat astazi ca va alege parteneri din Asia pentru producerea viitoarelor telefoane mobile desfiintand 4.000 de locuri de munca in Europa si Mexic.