Prima Pagina Apple Video: Apple se pregateste sa deschida intr-un mod inedit primul sau magazin...

Video: Apple se pregateste sa deschida intr-un mod inedit primul sau magazin in Olanda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2_GjA9JyUCI[/youtube]

  In perioada urmatoare Apple va deschide primul magazin in Olanda si in clipul video de mai sus avem o prezentare a spatiului in care urmeaza sa fie amenajat magazinul. In general Apple acopera cu materiale promotionale negre geamurile viitoarelor sale magazine insa pentru Olanda compania a ales culoarea portocalie, culoare nationala a Olandei, si ideea nu a fost rea deloc. Magazinul urmeaza sa fie deschis intr-o cladire construita acum mai bine de un secol si desigur ca va deveni o atractie a orasului Amsterdam.

It sits at a prominent and very visible corner, overlooking a huge intersection where the city’s tram line passes by. The building is topped with a 124-foot copper dome that made it the tallest retail building in The Netherlands at the time. Inside, a huge atrium and other architectural details give the building a spectacular appearance. According to lease documents, office space on the upper floors is offered starting at about $47 per square-foot annually. Presumably ground-floor retail space would be more expensive.

  Avand in vedere ca acesta este abia primul magazin deschis de Apple in Olanda, a intreb oare cat va dura pana cand va veni si noua randul sa pasim intr-un construit in Bucuresti.

 • Narcotiq

  Oare cand il va deschide?!

 • armin

  va mai dura cel putin poate pana in 2020 sau mai mult pana vor deschide si la noi cei de la Apple un Apple Store in romanica noastra la cat de inapoiati am ajuns din cazuza celor care ne guverneaza nu-i de mirare ca nu au deschis un magazin pana acum. Asta este cand majoritatea de afara ne vad ca pe o tara din lumea a treia si cu pasi extrem de repezi ne intreptam catre o lume a patra sau faliment total

 • real

  @armin,pesimismul unora a ajuns la extrem
  cand o sa deschida magazin si la noi,,cind lumea o sa cumpere apple
  la noi nu vand asa mult

 • icetkk

  @real
  CEEE?!?! La noi nu vand asa mult?!?! Tu te uiti in jurul tau?

 • val

  @ icetkk – vanzarile Apple nu se masoara in cate iPhoneuri au romanii? N-are sens sa dechida un magazin doar de dragul unor iPhoneuri care se vand oricum prin companiile de telefonie mobila… cand romanii vor cumpara Mac-uri, softuri etc sigur o sa deschida si la noi!