SpotTweet iti permite sa scrii tweet-uri din Spotlight

  Integrarea Twitter-ului in iOS-ul iDevice-urilor noastre pare sa fi facut reteaua de socializare extrem de atractiva nu doar pentru utilizatori ci si pentru dezvoltatorii de aplicatii si tweak-uri. SpotTweet este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa scriem tweet-uri direct din interfata Spotlight a iOS. Aceasta interfata poate fi accesata prin dubla apasare a butonului Home cand suntem in Springboard sau printr-un swype lateral spre dreapta cand suntem in prima pagina din Springboard.

This tweak will allow you to post Tweets from your iDevice’s Spotlight search page. Uses Ben Gottlieb’s Twitter+OAuth project (https://github.com/bengottlieb/Twitter-OAuth-iPhone).

  Cand accesati interfata Spotlight a iOS pur si simplu tastati orice mesaj doriti si apasati Send iar acesta va fi automat publicat pe contul vostru de pe reteaua de socializare Twitter. Tweak-ul preia informatiile despre Twitter direct din iOS deci trebuie sa aveti facute toate setarile corect pentru ca tweak-ul sa isi faca treaba. SpotTweet este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi din Cydia.