100 de milioane de utilizatori folosesc iCloud, 3 milioane au cumparat un Apple TV in 2011 desi e

  In cursul serii trecute Tim Cook a vorbit in cadrul unei conferinte organizate de celebra institutie bancara Goldman Sachs si a afirmat ca peste 100 de milioane de posesori de iDevice-uri folosesc iCloud iar in 2011 3 milioane de Apple TV-uri au fost comercializate. Sa vorbim despre iCloud intai si cred ca sistemul celor de la Apple a fost “imbratisat” cu foarte multa caldura de catre utilizatori din moment ce atat de multi s-au grabit sa il utilizeze pe propriile terminale la 3 luni de zile de la lansarea oficiala a iOS 5.0. Cred ca pana la lansarea iOS 6 numarul va creste cu macar jumatate insa curios este cati oameni au cumparat spatiu de stocare suplimentar de la Apple.

If you don’t have one, you should go out and get one… It’s a really cool product…The reason we call it a hobby is because we don’t want to send a message to you or our shareholders that we think the market for it is the size of our other businesses.

  Trecand la Apple TV aflam ca in 2011 Apple a vandut 3 milioane de unitati si 1 milion dintre ele au plecat din magazine doar in Q4 2011. Apple considera acest produs drept un hobby si Tim Cook explica aceasta afirmatie spunand ca Apple nu doreste sa le dea de inteles investitorilor sai ca pentru Apple TV exista o piata de desfacere la fel de mare precum cea pentru iDevice-uri sau Mac-uri. Chiar daca Apple nu considera Apple TV-ul a fi un produs care ar putea atrage multi clienti, compania a vandut 3 milioane de bucati in 2011 si 2012 probabil va aduce vanzari asemanatoare avand in vedere ca un Apple TV costa doar 100$.

6 COMENTARII