Prima Pagina aplicatii Messages pentru OS X nu va functiona pe Mac OS X Lion...

Messages pentru OS X nu va functiona pe Mac OS X Lion dupa expirarea perioadei beta

  V-ati bucurat sa vedeti ca Apple a lanasat in sfarsit o aplicatie Messages care ne permite sa trimitem mesaje prin iMessage de pe Mac spre iDevice-uri? Daca da atunci va recomand sa nu va obisnuiti cu ea deoarece Apple intentioneaza sa nu o ofere decat tuturor celor care achizitioneaza noul OS X Mountain Lion care urmeaza sa fie lansat in vara acestui an. In interiorul codului conceput de Apple pentru aceasta aplicatie s-a descoperit mesajul de mai jos care indeamna utilizatorii sa cumpere noul OS X Mountain Lion pentru a putea folosi in continuare aplicatia.

Thank you for participating in the Messages Beta program. With the inclusion of Messages in OS X Mountain Lion, the Messages Beta program has ended. 

To continue using Messages, please visit the Mac App Store and purchase OS X Mountain Lion.

  Din pacate acest gen de miscari sunt tipice pentru compania Apple care “forteaza” utilizatorii sa cumpere cel mai nou software/hardware pentru a beneficia de functii cu adevarat utile.

 • Alvi

  Sper sa prelungeasca programul pana apare varianta finala, nu poti sa le dai la oameni ceva asa folositor si dupa aia sa le zice sa astepte cateva luni pana cand apare OSX Mountain Lion…

 • Paul Adrian

  As cumpara Lion Mountain dar depinde ce pret va avea.

 • Gigi Berlogea

  @Paul Adrian
  Cam ce preț te-ai gândi tu că ar avea de îți pui problema dacă îl iei sau nu din cauza asta?
  Lion a fost $29.99, bănuiesc că și ML va fi la fel, în cel mai rău caz un pic mai scump.
  Este un preț prea prohibitiv pentru un posesor de Mac????!!

 • armin

  sigur nu va fi mai scump decat osx lion si sigur se merita atata timp cat pe windows 7 ultimate costa in original in magazine vreo 1500 ron.deci care este mai ieftin si mai bun:)

 • Mimunku

  Asa au facut si cu FaceTime, a functionat pana a aparut Lion.