iPad 3 ar putea veni cu Siri, procesor A5X, camera cu stabilizator de imagine si filmare in format 1080p

  Desi am auzit atatea zvonuri in legatura cu viitoarea tableta iPad 3 a companiei Apple, acum auzim pentru prima oara despre posibila implementare a asistentului personal Siri in viitorul produs al Apple. Site-ul chinez care a publicat imaginea de mai sus sustine ca Siri, procesorul A5X si o camera cu stabilizator de imagine si filmare in format 1080p va fi disponibila incepand cu 7 martie. Exceptand procesorul A5X noua tableta ar urma sa ofere hardware si software similar cu cel din iPhone 4S plus un Retina Display de 9.7 inch dar si un chip grafic mai puternic.

A new report offers a picture claimed to be the front glass panel for Apple’s next iPad, and also claims the third-generation device will feature Siri voice control, a dual-core “A5X” processor, and a 1080p camera with image stabilization.Apple’s anticipated third-generation iPad, claiming that the A5X processor pictured recently on a leaked logic board is in fact a dual-core processor. It also said that the new, upgraded CPU will support Siri. The report also claims that the next iPad will sport a 1080p camera with image stabilization.

  Conform zvonului tableta ar urma sa fie disponibila in SUA incepand cu jumatatea lunii martie impreuna cu iOS 5.1, dupa o prezentare pe 7 martie. Daca Apple va prezenta tableta pe 7 martie atunci lansarea ar urma sa aiba loc pe 16 martie, la 9 zile distanta si exact cum s-a intamplat anul trecut. Lasand la o parte camera si Siri, procesorul A5X ar urma sa fie un chip A5 dual-core sau poate chiar quad-core mult mai bun care insa va veni acompaniat si de un chip grafic indeajuns de puternic pentru a rula aproape orice pe ecranul Retina cu rezolutie 2048 x 1536.

6 COMENTARII

  1. ii de asteptat zic eu sa vina cu siri si cu camera de la 4s de 8 mp si filmare la 1080p
    dar parca vad ca cei de la apple nu voi pune un procesor quadcore 🙁

  2. Prin iunie cel mai bine.. Mai scade pretul un pic se imbunatatesc anumite probleme care vor aparea la inceput si or sa apara si ceva aplicatii. Sfat aplicabil pt cei ce au deja un device apple