WorldClockCenter afiseaza in Notifications Center ora in diverse orase de pe glob

0

  WorldClockCenter for Notifications Center este un tweak lansat recent in Cydia care ne permite sa afisam in Notifications Center ora pentru diverse orase de pe glob. In aplicatia Clock din iOS Apple a inclus posibilitatea de a vedea ora pentru diverse orase de pe glob insa acelasi lucru nu poate fi vazu default in Notifications Center, cel putin pana acum. Din aplicatia Clock a iOS setati orasele ale caror ora doriti sa o vedeti afisata si in Notifications Center acest widget vi le va afisa automat in locatia setata de voi din meniul Settings>Notifications.

WorldClockCenter is a plugin for the Notification Center.It allows you to display the clocks you have configured inside your mobileTimer.app.NotificationCenter addons can be configured from the Settings app, in the Notifications panel. The options for this widget can be viewed in the Settings app. Activate the plugin in your notification center configuration. Configure plugin options from Settings > WorldClockCenter

  WorldClockCenter are si el un meniu dedicat in aplicatia Settings de unde puteti face diverse setari. WorldClockCenter este disponibil pentru 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.