Aplicatia Clear a fost vanduta in 350.000 de exemplare in doar 9 zile

[vimeo]http://vimeo.com/35693267[/vimeo]

  Acum mai bine de o saptamana aplicatia Clear pentru iOS a fost lansata in App Store unde era asteptata “cu sufletul la gura” de sute de mii de utilizatori. Vorbim despre o aplicatie simpla care permite utilizatorilor sa isi organizeze task-urile zilnice intr-o interfata frumoasa si intuitiva. In doar 9 zile de la lansarea in App Store aplicatia a fost descarcata de peste 350.000 deci vorbim de peste 35.000 de descarcari zilnice si de peste 240.000 $ incasati de catre dezvoltatorii ei. Un developer independent si o companie au colaborat la dezvoltarea aplicatiei si ei vor imparti banii.

We’ve sold just over 350,000 copies,” says product manager Nik Fletcher. “The launch day was massive, and by Wednesday last week it was number one on App Stores around the world. It’s been an incredible response.” Clear costs 69p on the App Store, meaning that the app has generated net revenues of just over £169,000 so far, after Apple’s 30% cut. The revenues are being shared between Realmac, software studio Impending and co-creator Milen Dzhumerov, as Clear was a collaborative project.

  Aplicatia a fost promovata aproape perfect in ultimele saptamani si asta s-a vazut pentru ca sute de mii de oameni au cumparat-o si probabil peste vreo doua luni vom auzi ca s-a vandut intr-un milion de exemplare.