Prima Pagina aplicatii Aplicatia Clear a fost vanduta in 350.000 de exemplare in doar 9...

Aplicatia Clear a fost vanduta in 350.000 de exemplare in doar 9 zile

[vimeo]http://vimeo.com/35693267[/vimeo]

  Acum mai bine de o saptamana aplicatia Clear pentru iOS a fost lansata in App Store unde era asteptata “cu sufletul la gura” de sute de mii de utilizatori. Vorbim despre o aplicatie simpla care permite utilizatorilor sa isi organizeze task-urile zilnice intr-o interfata frumoasa si intuitiva. In doar 9 zile de la lansarea in App Store aplicatia a fost descarcata de peste 350.000 deci vorbim de peste 35.000 de descarcari zilnice si de peste 240.000 $ incasati de catre dezvoltatorii ei. Un developer independent si o companie au colaborat la dezvoltarea aplicatiei si ei vor imparti banii.

We’ve sold just over 350,000 copies,” says product manager Nik Fletcher. “The launch day was massive, and by Wednesday last week it was number one on App Stores around the world. It’s been an incredible response.” Clear costs 69p on the App Store, meaning that the app has generated net revenues of just over £169,000 so far, after Apple’s 30% cut. The revenues are being shared between Realmac, software studio Impending and co-creator Milen Dzhumerov, as Clear was a collaborative project.

  Aplicatia a fost promovata aproape perfect in ultimele saptamani si asta s-a vazut pentru ca sute de mii de oameni au cumparat-o si probabil peste vreo doua luni vom auzi ca s-a vandut intr-un milion de exemplare.

 • Toma

  Este super aplicatia!

 • locohaust

  dupa ce vad in clip aplicatia este unica si foarte usor de folosit. m-am convins, o voi cumpara. multumesc.

 • Soulyd

  eu nu vad utilitatea… pentru ce este bun sincer??? iti scrii lucruri sa nu uiti sau ce??? o poti face in notes sau in calendar cu alarma…

 • Aplicatia este foarte utila, mai ales pt cei care nu aveti reminders.

 • Soulyd

  Eu totusi prefer Calendar-ul daca chiar am ceva foarte important si nu vreau sa uit de el… shopping list si astea pot scrie si in notes si defapt eu acolo imi fac notitele de ce am eu nevoie… si cine uita de lucruri sa suna pe mama sau dinastea uita si sa se uite in aplicatia “clear”… nu imi place aplicatia asata, acesta inseamna ca va fi celebru… asa era si cu Facebook, il uream de cand am auzit de el de primadata si… ce a devenit… daca nu ai facebook nu ai viata… ( si nici pana acum nu am facebook 🙂 si nici nu o sa am… ), aplicatiile de tip clear vor deveni din ce in ce mai populare dar chiar nu au prea mult sens…

 • Paulc

  Soulyd,nu ai inteles nimic.Stai jos,ai 4!

 • Ciprian D.

  Mie unu nu imi place deloc…numai culoarea ma deprima:) prefer …reminders
  P.S este doar o opinie …(asta pt cei care o iau personal 🙂 )

 • VM

  si eu am luat-o, e super OK

 • locohaust

  am luat eu app din pacate nu are integrat notification center, deci nu poti decit scrie in ea, se poate schimba culoarea.

 • djcata

  e interesant facuta …. unde a fost promovata asa intens ca eu nu am auzit de ea pana acum ?

 • @djcata: Tu fiind un hub informational care ar trebui sa fie reprezentativ pentru intregul internet? Nu existi doar tu pe lumea asta, gandeste si din perspectiva altora nu doar a ta.

 • djcata

  nu era vb de asta …. doar ca nu am auzit de ea …. deci unde a fost promovata ? era doar o intrebare nu trebuia sa sari in sus