Intel confirma amanarea lansarii procesoarelor Ivy Bridge, lansarea unor noi Mac-uri se amana

  S-a speculat ca Intel ar intentiona sa amane lansarea noilor sale procesoare construite pe platforma Ivy Bridge insa intr-un final s-a ajuns la concluzia ca ar fi vorba doar despre versiunile pentru terminale mobile, dar ieri vice-presedintele companiei a venit cu vestile proaste. Se pare ca lansarea intreagii linii de procesoare Ivy Bridge ar fi amanata pana in luna iunie a anului acesta desi ea trebuia sa fie disponibila prin aprilie. Vice-presedintele companiei a specificat faptul ca procesoarele pentru notebook-uri vor veni abia prin iunie deci este clar ca Mac-urile celor de la Apple vor fi disponibile probabil impreuna cu noua versiune a OS X numita Mountain Lion.

In his first interview to discuss Intel’s business in China, Mr Maloney told the Financial Times that the start of sales of machines equipped with Ivy Bridge – the 22nm processor set to succeed Sandy Bridge in notebooks this year – had been pushed back from April. “I think maybe it’s June now,” he said.

  Unii se asteptau deja la acest lucru, acum il stim oficial asa ca daca planuiati sa cumparati un Mac in aprilie ar fi bine sa mai adunati ceva bani si sa luati un model mai bun in luna iunie. Partea buna este ca Apple are mai mult timp la dispozitie pentru a pregati noua linie de Mac-uri si poate vom vedea chiar Retina Display-uri implementate in ele.

1 COMENTARIU