Iata de ce noua tableta iPad se numeste simplu iPad

The New iPad

  Aseara compania Apple a prezentat noua sa tableta iPad lumii intregi si spre uimirea tuturor a ales sa nu o denumeasca iPad 3 sau iPad HD ci simplu iPad. Intr-un interviu acordat celor de la Wall Street Journal, Phill Schiller a explicat ca denumirea a fost aleasa dintr-un simplu motiv: pentru a deveni imprevizibili pentru toata lumea. Din pacate nimeni de la Apple nu a dorit sa ofere o explicatie detaliata cu privire la schimbarea denumirii insa acum nici macar nu mai conteaza pentru ca ea a fost aleasa si va fi definitiva.

The company didn’t provide a detailed explanation. Phil Schiller, Apple’s senior vice president of world-wide marketing, simply said that Apple broke from the convention “because we don’t want to be predictable.” Branding experts said the lack of a new name is potentially confusing, given the fact that Apple has given new names or tweaks to line extensions before. “It does seem to be a bit confusing, when you have a product evolution, naming is a way to differentiate,” said Charles Rashall, president & founder of Brandadvisors, a branding firm in San Francisco. The new name is “communicating that they are going backwards.”

  Foarte multa lume este confuza cu privire la denumirea aleasa de catre Apple pentru noua sa tableta deoarece a existat o tableta iPad in anul 2010 si acum toata lumea se astepta sa vada iPad 3 insa iata ca revenim la denumirea originala. Unii spun ca denumirea pare logica pentru ca Apple ar dori sa evite unei numerotari a produselor, asa cum s-a intamplat cu terminalele iPhone. In momentul de fata iPad si iPad 2 sunt disponibile pe piata si partea ciudata este ca iPad este modelul mai nou iar iPad 2 este modelul vechi.