CallActivator iti permite sa accesezi rapid functii ale iOS folosind gesturi(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vw8GLBAOGBc[/youtube]

  CallActivator este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa facem apeluri, sa trimitem SMS-uri, sa deschidem website-uri si sa trimitem email-uri simplu si rapid folosind gesturi in iOS. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator prin care setam gesturile care trebuie intreprinse pentru a activa interfata CallActivator. Din aplicatia Settings a iOS putem seta numerele de telefon pe care le sunam/catre care trimitem SMS-uri, website-urile pe care le accesam si adresele de email catre care trimitem email-urile folosind aplicatia Mail.

This tweak allows you to use Activator to do calls,send SMSs,Mails and launch sites fastly.Only go to Settings/CallActivator and set your favorites contacts and sites and an Activator gesture to Activatoe Pop-up. You can choose 3 favorites contacts/sites for every action. This tweak is fully compatible with iPhone and works on iPad/iPod touch on iOS 5 too [ exept Call actions ;P ]

  CallActivator afiseaza pentru utilizatori o interfata cu 3 shortcut-uri pentru apelare/trimiterea unui SMS/accesarea unui website/trimiterea unui email, totul putand fi personalizat din aplicatia Settings. CallActivator este disponibil pentru 0.99$ in Cydia si functioneaza pe orice iDevice care are iOS 5.