chpwn si Phoenixdev demonstreaza un al treilea exploit capabil sa faca jailbreak pentru iPad 3

iPad 3 jailbreak

  Dupa Dev Team si i0n1c, chpwn si PhoenixDev ne prezinta cel de-al treilea exploit cu ajutorul caruia putem face jailbreak tabletei iPad 3. Ieri prin blogul Dev Team am fost anuntati ca pe langa exploit-urile prezentate deja ar exista si un al treilea iar in aceasta seara el a fost demonstrat si acum avem nu mai putin de 3 exploit-uri cu ajutorul carora ar putea fi dezvoltata o solutie de jailbreak pentru iPad 3. Desi hackerii s-au plans ca Apple a inceput sa securizeze tot mai bine iOS-ul iata ca acum avem 3 exploit-uri care pot fi transformate intr-o solutie de jailbreak si nu trebuie sa uitam ca Pod2G inca se afla in cautarea unui al patrulea exploit.

  Desigur ca nu trebuie sa va faceti sperante ca solutiile de jailbreak vor fi disponibile imediat deoarece procesul de dezvoltare este lung si in cel mai bun caz va trece macar  o luna pana cand o solutie de jailbreak va fi lansata public pentru iOS 5.1 sau ce versiune a iOS va exista atunci. Exploit-urile ar trebui sa faca untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile pe iOS 5.1 si ar trebui sa fie userland.

 

3 COMENTARII

  1. O sa fie gata mai devreme pt ca apple lea dat mana libera deoarece lumea a inceput sa numai fie chiar asa de wow dupa fiecare produs deal lor upgraded,inafara de retina display,si quad-core la grafica nu e mare branza