iPad 3 jailbroken pe iOS 5.1 de catre Dev Team!

  Aseara v-am spus ca i0n1c a facut jailbreak tabletei iPad 2 pe iOS 5.1 insa in aceasta seara aflam ca Dev Team a reusit sa faca jailbreak tabletei iPad 3 pe aceeasi versiune a sistemului de operare. MuscleNerd este cel care a reusit sa faca jailbreak noii tablete si intr-un tweet dat pe reteaua de socializare Twitter a mentionat ca tot ceea ce vedem acum reprezinta doar o dovada a faptului ca jailbreak-ul este posibil. Din pacate procesul de dezvoltare va fi unul lung asa ca nu trebuie sa ne facem sperante ca o solutie de jailbreak va fi disponibila in urmatoarele zile sau in urmatoarele doua saptamani.

  Jailbreak-ul va fi cel mai probabil untethered iar daca apar informatii noi va voi tine la curent.

26 COMENTARII

  1. Asa slabe au fost vanzarile la noul ipad ca deja i-au pus Apple sa ne arunce momeala cu jailbreakul? 🙂 . “procesul lung ” sa nu dureze iar vreo 4 luni ….

  2. @Zaone: Stiu ca nu postez unde trebuie, dar nu stiu unde….
    Am un iPad 2 cu iOS 5.0.1 jailbroken untethered si am vrut sa instalez tweakul MewSeek. Dupa ce am facut respring, iPadul a inceput sa faca respring intruna ( adica se invartea spinneru, se aprindea ecranul iar dupaia mai facea asa la infinit )
    Nu vreau sa ii fac restore.
    Te rog, ajuta-ma!!
    Multumesc!!

  3. Alex Manolache incearca sa il conectezi la PC si cu ifunbox sau alt utilitar sa stergi aplicatia respetiva, poate ai noroc si in respring loop-ul acela , pc-ul iti va recunoaste ipda-ul.

  4. Sal.am un iphone 4s cu ios 5.0 si jb cu absinthe.mai am vreo sansa sa ii pun 5.0.1?in cydia imi apare msg “this device is in the pending tss queue”.

  5. Exercitiu de imaginatie: sa zicem ca acesti baieti nu au informatii de la sursa..va dati seama cat de inteligenti sunt ei sa treaca de sisteme gandite de superechipe de la apple…

  6. Interesant..
    Avem 3 metode diferite de untether jailbreak pe noul iPad (5.1).
    Una de MuscleNerd, alta de i0n1c si ultima de chpwn si phoenixdev.

    Am un feeling ca tot cateva luni o sa dureze un public release…