Intr-un singur weekend Apple a vandut aproape un sfert din numarul total de tablete Android vandute in peste un an de zile

  La sfarsitul lunii februarie Andy Rubin, “parintele Android OS”, anunta ca 12 milioane de tablete au fost activate pana in prezent de catre Google. Cifra este foarte mica avand in vedere ca tabletele Android exista pe piata de mai bine de un an si jumatate de zile insa deocamdata doar atatia clienti pot atrage tabletele care ruleaza acest sistem de operare. Facand o comparatie cu anuntul de aseara al companiei Apple aflam ca 3 milioane de tablete iPad 3 vandute intr-un weekend reprezinta aproape un sfert din numarul total de tablete Android activate de Google in mai bine de un an si jumatate de zile. Spun “aproape” deoarece au trecut vreo 3 saptamani de la anuntul lui Andy Rubin si presupun ca au mai fost activate vreoo 1/200.000 de tablete.

  Practic Apple a vandut in 3 zile cat toti producatorii de tablete Android in mai bine de jumatate de an si asta spune multe despre popularitatea pe care o are produsul companiei din Cupertino. Avand in vedere startul “de succes”, este foarte posibil sa vedem aproximativ 20 de milioane de tablete iPad 3 vandute de Apple in urmatoarele 3 luni de zile, mai ales ca produsul va fi disponibil in tot mai multe tari.

1 COMENTARIU