Personal HotSpot pentru iPad este indisponibil momentan in Romania

  La conferinta pentru prezentarea iPad 3 Apple a anuntat ca noua sa tableta va putea fi utilizata ca si un Personal HotSpot multumita faptului ca acum suporta o varietate de conexiuni. In SUA Verizon permite utilizatorilor sa foloseasca functia HotSpot a noii tablete, AT&T nu o face si aproape acelasi lucru se intampla in Romania. Tableta nu a fost oficial lansata iar niciun operator nu a activat functia Personal HotSpot pentru tableta iPad deocamdata insa mi s-a spus ca in viitorul apropiat acest lucru se va intampla.

iPad as a personal hotspot.

Now for the first time, you can share the high-speed data connection on your iPad. If your carrier supports it, iPad can act as a personal hotspot for connecting up to five devices — such as a MacBook Air, an iPod touch, or another iPad — over Wi-Fi, Bluetooth, or USB.

  Inca nu stiu daca functia va fi taxata in vreun fel de operatori insa din moment ce Personal HotSpot pentru iPhone este complet gratuit la Cosmote, Orange si Vodafone, ma gandesc ca nu vor taxa activarea functiei pentru iPad.