God of War ar putea ajunge pe platforma iOS

  V-am spus ieri ca Blizzard deja lucreaza la o versiune pentru iOS a celebrului joc World of Warcraft si acum vine timpul sa va spun ca la fel de celebrul God of War ar putea ajunge pe platforma companiei Apple. Intr-un interviu cu cei de la IGN, un senior director al Sony a dezvaluit faptul ca God of War ar putea ajunge si pe alte platforme, inclusiv pe platforma iOS. God of War este in momentul de fata cea mai profitabila serie de jocuri lansate de catre compania Sony si portarea pe platforma iOS ar fi extrem de benefica avand in vedere ca Infinity Blade II si GTA III au generat incasari enorme pentru dezvoltatorii lor.

I think with the way the industry’s playing that dysfunctional passive aggressive type of mentality, we as a company and we as an industry constantly have to look at all opportunities. It doesn’t mean we’ll go there, but there’s certainly reason to talk about it.

  Desigur ca deocamdata compania doar ia in calcul posibilitatea dezvoltarii unui asemenea titlu pentru platforma iOS insa probabil in final vor ajunge la concluzia ca exista destul de multi potentiali clienti in App Store. God of War va fi cu siguranta extrem de bine primit de posesorii de iDevice-uri si cred ca noua tableta iPad 3 va oferi celor de la Sony puterea de procesare necesara pentru a dezvolta un asemenea joc. Voi ati fi interesati sa jucati God of War pe platforma iOS?