Una din 15 tablete active la nivel global este o tableta iPad 3

  La doar o saptamana dupa lansarea oficiala in 10 tari de pe glob tableta iPad 3 a companiei Apple este disponibila de ieri in inca 25 de tari deci avem un total de 35 de tari in cate noua tableta poate fi achizitionata. Conform unei companii care analizeaza traficul terminalelor mobile, una din 15 tablete active la nivel global este o tableta iPad iar rata de adoptie este intr-adevar impresionanta. Daca este sa ne referim strict la tablete iPad atunci iPad 3 reprezinta aproximativ 6.6% din toate tablete companiei Apple, iPad 1/2 avand restul de 93.4 procente.

A week after the launch of the new iPad, the device now accounts for about 1 in 15 Apple tablets accessing the Internet, a mobile ad network said Friday. Chitika, which regularly mines data from its ad-serving network for device and browser usage patterns, said that over the past 24 hours the new iPad generated 6.6 percent of all iPad traffic that goes through the company’s systems.

  Apple a afirmat luni ca a vandut 3 milioane de tablete iPad in doar un singur weekend iar daca e sa luam in calcul faptul ca ieri tableta a fost lansata in inca 25 de tari atunci exista sanse foarte mari ca acel numar sa se fi dublat desi vorbim despre piete cu o importanta ceva mai scazuta pentru compania americana. Oricare ar fi cifrele privind vanzarile, este clar ca tableta iPad 3 s-a dovedit a fi un real succes pentru compania Apple.