Apple ar putea lansa un televizor in 2013

  De cateva luni de zile apar zvonuri care dau drept sigura lansarea unui televizor al companiei Apple si conform unor informatii noi anul 2013 ar fi cel in care produsul ar urma sa fie oficial disponibil. Un analist din Hong Kong furnizeaza aceste ultime informatii si el sustine ca o recenta investitie a Foxconn in Sharp ar avea legatura cu posibila dezvoltare a unui televizor pentru compania Apple insa desigur ca informatiile sunt neconfirmate. Se pare ca televizorul va fi prezentat in cadrul unui eveniment ce va fi tinut de compania americana insa nimeni nu stie in ce perioada a anului viitor va avea loc.

We continue to view Apple TV hardware as a 2013 event. 

The timing of Hon Hai/Foxconn’s equity stake and partnership with Sharp along with Hon Hai Chairman Terry Gou’s separate 46.5% investment in Sharp’s Sakai City plant lends further credibility that Apple TV is in the works. This also follows reports that Apple is investing ~$1.3bn in equipment destined for Sharp facilities.

  Ieri v-am prezentat un brevet de inventie al companiei americane care prezinta o tehnologie ce permite producerea de ecrane pentru televizoare care au o rata de refresh mare. Se zvoneste ca noul televizor ar fi extrem de subtire, ar avea integrat asistentul personal Siri si ar fi compatibil cu serviciile oferite de Apple prin iTunes.