Apple si Samsung discuta o posibila incheiere a disputelor legale

  Desi atat Apple cat si Samsung pareau prea putin dispuse sa incheie bataliile legale pe care le au deschise in mai multe instante de pe glob, se pare ca in ultimele saptamani reprezentanti ai celor doua companii s-au intalnit pentru a rezolva problemele. Deocamdata nu se stie in detaliu ce  s-a discutat in intalnirile reprezentantilor celor doua companiii insa subiectul de discutie a avut legatura cu brevetele de inventie pe care cele doua companii se acuza reciproc ca le-ar fi incalcat in terminalele mobile lansate pe piata in ultimii ani.

Citing people familiar with the situation, the report reveals that top-level executives at both Samsung and Apple have allegedly “communicated lately about potential settlement options.” “Apple CEO Tim Cook does not seem to share his predecessor’s passion about laying all foes to waste,” author Paul M. Barrett wrote. “Cook appears to view litigation as a necessary evil, not a vehicle of cosmic revenge.”

  Desi in biografia sa Steve Jobs a declarat ca ar fi dispus sa distruga Android-ul, el a incercat sa rezolve actualele probleme legale cu Samsung inca din anul 2010 insa atunci nu a prea avut cu cine discuta. Anul acesta se pare ca Tim Cook a reluat discutiile cu unul dintre cei mai importanti parteneri ai companiei Apple si exista sanse mari ca ele sa aiba o finalitate pozitiva indiferent cand ea va fi atinsa.