BitDefender Virus Scanner iti spune daca Mac-ul tau este infectat de virusi

Pentru ca troianul Flashback a facut atatea probleme utilizatorilor din lumea intreaga cei de la Bitdefender s-au gandit sa ofere posesorilor de Mac-uri un utilitar care sa scaneze sistemul de operare OS X pentru a vedea daca el este infectat cu malware sau virusi. Aplicatia celor de la Bitdefender se numeste Virus Scanner, ea este disponibila gratuit in mac App Store si ne permite: sa scanam automat locatiile in care s-ar gasi in mod normal malware sau virusi, sa scanam intregul sistem de operare, sa scanam doar aplicatiile deschise in background sau sa scanam o anumita partitie a hard disk-ului nostru.

Bitdefender Virus Scanner finds Mac malware as well as Windows viruses with ease. It detects the latest MAC.OSX.Trojan.Flashback. Scan running apps, scan critical locations, scan a specific location or scan the entire system, the award-winning Bitdefender engines will find that malware. For free! Don’t put your friends and family at risk by unknowingly passing malware along.

BitDefender Virus Scanner recunoaste teoretic orice fel de malware/virus pentru Mac deci folosind aplicatia ar trebui sa fiti protejati impotriva oricarui gen de amenintari atat timp cat ele se afla in baza de date a celor de la BitDefender. Puteti descarca BitDefender Virus Scanner gratuit din Mac App Store.

Pretul initial:
Nume:
Bitdefender Virus Scanner

Gratuit

s





Developer: BitDefender SRL
Categoria: Utilities


Descriere: Bitdefender Virus Scanner finds Mac malware as well as Windows viruses with ease.
It detects the latest MAC.OSX.Trojan.Flashback.

Scan running apps, scan critical locations, scan a specific location or scan the entire system, the award-winning Bitdefend…


Dimensiunea aplicatiei este: 109.7 Mb