Prima Pagina Apple BitDefender Virus Scanner iti spune daca Mac-ul tau este infectat de virusi

BitDefender Virus Scanner iti spune daca Mac-ul tau este infectat de virusi

Pentru ca troianul Flashback a facut atatea probleme utilizatorilor din lumea intreaga cei de la Bitdefender s-au gandit sa ofere posesorilor de Mac-uri un utilitar care sa scaneze sistemul de operare OS X pentru a vedea daca el este infectat cu malware sau virusi. Aplicatia celor de la Bitdefender se numeste Virus Scanner, ea este disponibila gratuit in mac App Store si ne permite: sa scanam automat locatiile in care s-ar gasi in mod normal malware sau virusi, sa scanam intregul sistem de operare, sa scanam doar aplicatiile deschise in background sau sa scanam o anumita partitie a hard disk-ului nostru.

Bitdefender Virus Scanner finds Mac malware as well as Windows viruses with ease. It detects the latest MAC.OSX.Trojan.Flashback. Scan running apps, scan critical locations, scan a specific location or scan the entire system, the award-winning Bitdefender engines will find that malware. For free! Don’t put your friends and family at risk by unknowingly passing malware along.

BitDefender Virus Scanner recunoaste teoretic orice fel de malware/virus pentru Mac deci folosind aplicatia ar trebui sa fiti protejati impotriva oricarui gen de amenintari atat timp cat ele se afla in baza de date a celor de la BitDefender. Puteti descarca BitDefender Virus Scanner gratuit din Mac App Store.

Pretul initial:
Nume:
Bitdefender Virus Scanner

Gratuit

s

Developer: BitDefender SRL
Categoria: Utilities


Descriere: Bitdefender Virus Scanner finds Mac malware as well as Windows viruses with ease.
It detects the latest MAC.OSX.Trojan.Flashback.

Scan running apps, scan critical locations, scan a specific location or scan the entire system, the award-winning Bitdefend…


Dimensiunea aplicatiei este: 109.7 Mb


 • mario

  a scanat careva cu el?

 • Stefan

  Da. Am scanat eu si mi-a gasit 4 fisiere infectate malware pe care le-a curatat.

 • Mircea

  Am scanat eu si mi-a găsit niște email-ri infectate si cam atât

 • iChaz

  Si eu am scanat tot, dar nu mi-a gasit nimic. 🙁 Ce noroc pe voi…

 • octavian

  este bun bit defender asta pentru mac?iti incetineste cumva sistemul de operare(os x macintosh)are ceva daca-l ti instalat in sistem.pls un raspuns va rog

 • iChaz

  @octavian

  Nu incetineste cu nimic. E o aplicatie simpla, o deschizi cand vrei sa scanezi si o inchizi cand termina. Nu e la fel ca cel de pe Windoze, care trebuie sa stea pornit tot timpul. 🙂

 • octavian

  @ iChaz mersi mult pt informatie folosesc de 3 ani os x am putina experienta cu acest sistem ma bucur ca exista acest sistem de operare dar nimeni nu cunoaste totul din prima sau cum se spune nimeni nu s-a nascut invatat.am scanat sistemul cu el si chiar nu mi-a gasit nimik si nici nu stiu ce ar putea sa gaseasca atata timp cat majoritatea virusilor sunt facuti pt windows(adica vreo 98%)

 • Pingback: Bitdefender Antivirus este produsul anului in materie de securitate informatica, Clueful este actualizata pentru posesorii de iDevice-uri | iDevice.ro()