Bitdefender Antivirus este produsul anului in materie de securitate informatica, Clueful este actualizata pentru posesorii de iDevice-uri

  Bitdefender este una dintre putinele companii romanesti care au succes pe plan international, iar produsul Bitdefender Antivirus a fost recent ales produsul anului 2012 de catre institutul austriac de testare AV-Comparatives. Institutia austriaca este una dintre cele mai prestigioase din lume, in urma une analize independente a decis ca Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protecție a datelor si de prevenire a infecțiilor cu virusi informatici, iar in acest document aveti o prezentare detaliata a rezultatelor obtinute de catre ei.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorita unui mix puternic intre detecția bazata pe semnaturi si cea bazata pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealta foarte puternica si asta s-a vazut testare dupa testare. In mod clar Bitdefender merita acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

  Bitdefender Antivirus a obtinut un punctaj maxim in 8 din cele 9 runde in care a fost evaluat impreuna cu produse concurente, performantele in eliminarea software-ului periculos si detectarea atacurilor de tip phising fiind unele dintre principalele functii care au iesit in evidenta. Desi Bitdefender este recunoscut in principal pentru software-ul dedicat PC-urilor cu Windows OS, nu trebuie trecute cu vederea nici versiunile pentru Mac OS X, mai ales in anul 2013 care se anunta a fi plin de pericole pentru posesorii unui sistem de operare ce devine din ce in ce mai atractiv pentru hackeri.

  Pentru a ajuta si posesorii de iDevice-uri, cei de la Bitdefender au actualizat aplicatia web Clueful, pe care v-am prezentat-o aici, ea fiind probabil cea mai buna resursa pentru diagnosticarea activitatii aplicatiilor din App Store. Bitdefender a avut initial o aplicatie in App Store care monitoriza activitatea aplicatiilor instalate in iDevice-urile noastre, Apple a retras-o pentru ca dezvaluia adevaratul mod in care functioneaza aplicatiile terte, insa acum puteti afla totul folosind versiunea web a Clueful si va recomand sa o accesati deoarece veti ramane surprinsi de lucrurile pe care le fac unele aplicatii din terminalele voastre.

  Nu stiu cati dintre voi utilizeaza Bitdefender Antivirus pe propriul calculator, insa eu o fac de cativa ani de zile si pot spune ca este cea mai buna solutie pentru protejarea calculatorului. Software-ul Bitdefender nu consuma multe resurse, stie sa faca verificarile exact cand trebuie, este actualizat la zi si ideea de a sustine o companie romaneasca m-a facut sa cumpar licente pentru el.