Prima Pagina aplicatii Bitdefender Antivirus este produsul anului in materie de securitate informatica, Clueful este...

Bitdefender Antivirus este produsul anului in materie de securitate informatica, Clueful este actualizata pentru posesorii de iDevice-uri

  Bitdefender este una dintre putinele companii romanesti care au succes pe plan international, iar produsul Bitdefender Antivirus a fost recent ales produsul anului 2012 de catre institutul austriac de testare AV-Comparatives. Institutia austriaca este una dintre cele mai prestigioase din lume, in urma une analize independente a decis ca Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protecție a datelor si de prevenire a infecțiilor cu virusi informatici, iar in acest document aveti o prezentare detaliata a rezultatelor obtinute de catre ei.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorita unui mix puternic intre detecția bazata pe semnaturi si cea bazata pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealta foarte puternica si asta s-a vazut testare dupa testare. In mod clar Bitdefender merita acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

  Bitdefender Antivirus a obtinut un punctaj maxim in 8 din cele 9 runde in care a fost evaluat impreuna cu produse concurente, performantele in eliminarea software-ului periculos si detectarea atacurilor de tip phising fiind unele dintre principalele functii care au iesit in evidenta. Desi Bitdefender este recunoscut in principal pentru software-ul dedicat PC-urilor cu Windows OS, nu trebuie trecute cu vederea nici versiunile pentru Mac OS X, mai ales in anul 2013 care se anunta a fi plin de pericole pentru posesorii unui sistem de operare ce devine din ce in ce mai atractiv pentru hackeri.

  Pentru a ajuta si posesorii de iDevice-uri, cei de la Bitdefender au actualizat aplicatia web Clueful, pe care v-am prezentat-o aici, ea fiind probabil cea mai buna resursa pentru diagnosticarea activitatii aplicatiilor din App Store. Bitdefender a avut initial o aplicatie in App Store care monitoriza activitatea aplicatiilor instalate in iDevice-urile noastre, Apple a retras-o pentru ca dezvaluia adevaratul mod in care functioneaza aplicatiile terte, insa acum puteti afla totul folosind versiunea web a Clueful si va recomand sa o accesati deoarece veti ramane surprinsi de lucrurile pe care le fac unele aplicatii din terminalele voastre.

  Nu stiu cati dintre voi utilizeaza Bitdefender Antivirus pe propriul calculator, insa eu o fac de cativa ani de zile si pot spune ca este cea mai buna solutie pentru protejarea calculatorului. Software-ul Bitdefender nu consuma multe resurse, stie sa faca verificarile exact cand trebuie, este actualizat la zi si ideea de a sustine o companie romaneasca m-a facut sa cumpar licente pentru el.

 • KlaudiNhO

  Si io am intrat in al III-lea an de licenta cu Bit Defender si chiar nu am avut nici cea mai mica problema

 • vladc

  mie mi se pare ca ar consuma multe resurse vs alte solutii…

 • gogu

  solutia este foarte buna, interfata insa este ciudata. Sunt convins ca oamenii de le bitdefender au ceva in cap si aleg intr-un anumit fel interfetele grafice insa pe unde core2duo, de exemplu, merge extrem extrem de prost. Practic nu puteam sa fac nimic pe laptop daca aveam instalat bitdefenderul. Cu nod32 mergea mult mai bine.

 • Theo

  Nu vad motivul pentru carer mi-as pune un AntiVirus, cu atata BitDefender care consuma atatea resurse cate are la dispozitie; iar pe sistemul meu UNIX – Mac OS X, chiar nu am nevoie de asaceva.
  Virusi cu autopropagare si infectare nu pot fi creati pe un astfel de sistem datorita arhitecturii sale; ce s-a reusit au fost troieni care exploatau Java sau Flash, doua mari gauri de securitate.
  In plus pentru a intra un troian ii trebuie parola de admin, care nu o va primi vreodata.

  PS: Cel mai mare virus pt OSX se alfa intre monitor si scaun.

 • Wrong, exista troieni care infecteaza OS X-ul fara parola de admin, exploatand vulnerabilitati ale unor programe adiacente. Acolo e marea problema. E drept ca programul vulnerabil trebuie instalat de tine si trebuie rulat ca sa fii infectat, dar in general a fost vorba de programe importante.

 • Micro…

  Eu de 3 ani folosesc deep freeze si nu mai am treaba cu infectiile …

 • NicKel

  kaspersky face pipi de departe pe bitdef 😉

 • Kaspersky de ani buni, consecutivi, este pe locul 2, dupa bitdefender. :)) nu reusesc sa tina pasul.

 • Klaudinho

  Nu stiu ce este aia antivirus decat cand trebuie sa prelungesc licenta la BitD