Black Easter Friday incepe la evoMAG cu reduceri de pana la 50%, profita acum de ele!

  V-am spus ieri ca evoMAG va da azi startul unei promotii in care va ofera zeci de produse la preturi reduse cu pana la 50% si iata ca promotia a inceput iar aici avet listate toate promotiile oferite de evoMAG.

19 COMENTARII

  1. Daca spuneau ca fac niste promotii de paste simple poate nu se faceau chiar asa de ras, astea sunt reduceri la ce nu se vinde, la adevaratul black friday au avut niste reduceri bune, acum au facut o gluma proasta.

  2. am citit mai intai comentariile de mami sus … si am fost cumva surprins cand m-am uitat pe site. Acum pe bune … voi vreti mac book air-uri la 5 lei ca sa considerati ca e vb de o reducere!? :)) au pus produse ok (adica nu junkuri si asa f ieftine) la preturi mai mici. ideea de promotie nu e similara cu pomana…

  3. Serios ca ar fi mai constructiv daca ati spune la ce ati fi vrut sa vedeti promotii decat sa vorbiti de rau cele existente. Daca nu va convine ceva ajutati la imbunatatirea acelui lucru, toate comentariile negative de pana acum ajuta un om sa renunte la idei de genul asta, nu il incurajeaza sa faca ceva mai bun pe viitor.

  4. Reclama, reclama la evomag, dar cand vezi ca ei afiseaza reducere de 33% si cu reducere are acelasi pret precum concurenta…e clar cat de reala e reducerea…

  5. Promotiile de la evomag vin direct la furnizor si se pare ca si alte magazine le au doar ca ei nu le marcheaza, in speta emag. Daca te uiti la newsletterul emag de azi gasesti unele produse prezente acolo dar in pagina lor nu sunt marcate cu reduceri.